trekz-air-after-shokz
TrekzAir

Muziek luisteren via botgeleiding met AfterShokz

Het luisteren van muziek geeft ons een gevoel van ontspanning. Tijdens het sporten geeft het ons de juiste stimulans om net die stap extra te zetten. De wereld rondom audio en koptelefoons verandert continu en in een razend tempo. Wat is nu ”in”? En welke koptelefoon is een musthave? Door de vele technologische ontwikkelingen is het inmiddels mogelijk om muziek te luisteren via botgeleiding en de AfterShokz Trekz Air vult deze mogelijkheid prima in. In dit artikel vertellen wij je er meer over én geven wij jou de kans om er een te winnen!

In-ear? Dat doen we niet meer!

AfterShokz Trekz Air Grey
Foto: AfterShokz

Na de gezellige zomermaanden met veel eten en drinken pakken veel mensen het sporten weer op. Goede voornemens hoeven niet te wachten tot de jaarwisseling. De stap naar de sportschool kost soms nog wat moeite. Vooral wanneer het buiten regent en je de kou moet trotseren. Het motiveert wanneer vrienden met je meegaan sporten of als je leuke muziek hebt waar je tijdens je workout naar kunt luisteren. En die muziek? Die luisteren we draadloos en zonder in-ears! Draadjes die in de knoop zitten, oortjes die uitvallen bij het actief sporten, dat is vanaf nu verleden tijd. Daarnaast zijn ze ook gevaarlijk, omdat ze je in veel situaties compleet afsluiten voor omgevingsgeluiden. Vooral voor buitensporters, hardlopers bijvoorbeeld, is dit niet wenselijk.
[divider]Bellen en muziek luisteren met de AfterShokz Trekz Air[/divider]

AfterShokz Trekz Air

Met de Trekz Air headset van AfterShokz kun je muziek luisteren via botgeleiding. Klinkt heftig, je vraagt je vast af wat dit inhoudt? Doordat de AfterShokz Trekz Air trilt tegen het bot van je schedel wordt de muziek doorgeleid naar de gehoorgang. Dit klinkt futuristisch, maar het is tegenwoordig de realiteit en het brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst zorgt dit ervoor dat je gehoorgang niet compleet wordt afgesloten door een oordopje. Hierdoor is de AfterShokz veel veiliger gezien het feit dat je omgevingsgeluiden meekrijgt. Bovendien is dit ook fijner voor jezelf, want de kans is groot dat je door deze headset vrijwel geen gehoorschade oploopt. Naast de veiligheid, is hij ook nog eens licht van gewicht zodat hij niet makkelijk van je hoofd valt.

AfterShokz_Trekz_Air_Lifestyle-51

Onze ervaringen

Om de werking van de Trekz Air te ondervinden moesten wij er zelf aan geloven… op weg (hardlopend) naar de sportschool dus. Wat meteen opvalt is de plaatsing van de headset en het comfort. De Trekz Air is erg licht en is goed afgestemd op de lichaamsvorm. Van de nekband merk je niet eens dat deze er zit. Tijdens het bewegen blijft de headset goed op zijn plek en het design is strak, modern en een tikkeltje futuristisch. Het geluid dat deze handige gadget produceert is gebalanceerd. Voldoende volume, geen al te harde bass. Het omgevingsgeluid blijft goed hoorbaar en er is geen “in-ear irritatie” bij langdurig gebruik. De functionaliteit is goed! De knopjes spreken voor zich en alles werkt naar behoren. De accuduur van 6 uur is super, dat is erg lang en de meeste sportsessies kun je dan ook volledig uitvoeren met de Trekz Air. Bellen is ook mogelijk, er zit namelijk een microfoon in ingebouwd. Van alle gemakken voorzien wat ons betreft!

Functionaliteiten

Voor het overzicht zetten wij de functionaliteiten van de Trekz Air voor je op een rij:

  • Botgeleiding technologie
  • Accuduur van 6 uur
  • Draadloos – Bluetooth
  • Omgevingsgeluiden hoorbaar
  • Veiliger sporten in de buitenlucht
  • Ingebouwde microfoon
  • Ideaal voor sporters
  • Voldoende geluid

AfterShokz winnen ?!

Wij zijn erg benieuwd wat jij van de AfterShokz vindt! Daarom verloten wij deze headset t.w.v. € 169,95 via onze weggeefactie op Facebook. Kans maken? Like nu onze Facebookpagina, deel dit bericht en tag een echte sportfanaat die deze headset wel kan gebruiken!

Tune in, listen and enjoy goodlife!

[divider]AfterShokz Trekz Air[/divider]

Meer over gadgets, sporten en muziek lees je op het lifestyle platform mensgoodlife.