goalzero-charger
GoalZero

Op avontuur met de Venture 70 powerbank

Tegenwoordig is een opgeladen mobiele telefoon toch wel noodzakelijk. Het is een onmisbaar item thuis maar vooral wanneer je de deur uit gaat is het belangrijk dat je bereikbaar bent. Wanneer de batterij dan ook steeds dichter de 0% aantikt, begin je het toch wel warm te krijgen. Vooral wanneer er geen stopcontact in de buurt is beginnen de angstdruppels te ontstaan. Dit lijkt misschien overdreven, maar backpackers kennen de struggle van een lege batterij zeker! Een kompas is in deze tijden een heel primitief middel om de weg naar de bewoonde wereld terug te vinden. Tegenwoordig hebben we Google Maps en willen we het onszelf steeds makkelijker en comfortabeler maken. Dat kan nu met de Venture 70 powerbank van GoalZero.

[divider]Altijd bereikbaar met de Venture 70 powerbank[/divider]

Venture 70 Phone Recharger

Deze telefoonoplader is een onmisbare vriend voor iedere reiziger of backpacker. Je kunt deze oplader bovendien ook gebruiken om je iPad of camera op te laden. Door de stevige hoes is hij onder andere beschermt tegen water en stof. Dit is handig bij onverwachtse weersomstandigheden. Je ziet aan de sensoren op de buitenkant hoeveel de batterij van je mobiel al is opgeladen. Wanneer je deze sensoren iets feller zet met een knopje, kunnen deze zelfs dienen als zaklamp. Ideaal dus wanneer jij jouw mobiel in het donker moet opladen. Allemaal leuke moderne snufjes, maar het belangrijkste is natuurlijk dat de powerbank niet na één keer opladen al meteen leeg is. Wees niet bang, want met de Venture 70 ben je gegarandeerd van een krachtige 17.700 mAh batterij. Hier kun jij jouw mobiel zeker een aantal keer mee opladen. Gemak dient de mens.

Powerless Powerbank

Is deze telefoonoplader dan toch een keer leeg? Niet getreurd, want wanneer jouw Venture 70 leeg is kun je deze binnen 8 uur opladen via een bijgeleverde USB-kabel. Je kunt hem zelfs binnen 12 uur compleet opladen door middel van een zonnepaneel.

Zorg ervoor dat je altijd bereikbaar bent en de weg terug kunt vinden met de Venture 70 powerbank van GoalZero! Enjoy endless energy, enjoy goodlife!

Video: GoalZero:

Wil je meer lezen over gadgets en reizen? Bekijk dan het lifestyle platform mensgoodlife.