Moveo
Moveo

Milieuvriendelijke opvouwbare scooter

Vind sneller een parkeerplaats in de drukke straten van jouw stad. Dat de steden steeds drukker bevolkt zijn is een feit, maar dat hoeft geen belemmering meer te zijn voor het snel aankomen op je bestemming. Zo vind je met de milieuvriendelijke opvouwbare scooter van Moveo snel een plek en ben je altijd ready to go!

Milieuvriendelijke-opvouwbare-scooter-1

Moveo scooter biedt een slimme en unieke oplossing. Deze lichtgewicht elektrische scooter van 25 kilo is makkelijk vouwbaar en heeft hetzelfde formaat als een koffer, zodat je hem overal eenvoudig kunt opbergen. De Moveo is voorzien van LED lampen en kan een max. snelheid van 45 km/u behalen. Met een volle accu kun je wel tot 100 km rijden.

De Moveo scooter is ontwikkeld door de technische kunstenaar Antro, een Hongaarse, die zich richt op het ontwikkelen van milieuvriendelijker vervoer.

Opvouwbare scooter

Super snel op weg? Makkelijk overal stoppen en gaan? Dan is de Moveo wel wat voor jou. Je kan hem makkelijk optillen. Leuk hebbeding, nietwaar?

Deze te gekke scooters zijn wellicht de toekomst. Hij is opvouwbaar, handig mee te nemen en scheelt je een hoop stappen. Neem er één en komt verder, enjoy goodlife!

Ontdek meer coole gadgets op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.