waar-koop-jij-voordelig-een-refurbished-iphone
waar-koop-jij-voordelig-een-refurbished-iphone

Waar koop jij voordelig een refurbished iPhone?

Renewed, remarketed, remanufactured, gereviseerd en refurbished… Verschillende woorden waarmee vaak hetzelfde bedoeld wordt. Je hoort deze woorden steeds vaker voorbijkomen als het bijvoorbeeld gaat om een iPhone. Mensen kiezen steeds vaker voor een refurbished iPhone in plaats van een gloedje nieuw of tweedehands model. Een slimme keus, aangezien refurbished iPhones vaak veel goedkoper zijn en ook nog helemaal nagekeken en waar nodig opgeknapt. Daarnaast draag je op deze manier ook nog bij aan het milieu, want minder verspilling.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is al eens gebruikt en voordat deze (opnieuw) in de verkoop gaat, is hij volledig en zorgvuldig onderzocht. Waar nodig worden er onderdelen vervangen, dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er een nieuwe accu in geplaatst wordt of dat het toestel een nieuw scherm krijgt. Hier zit dan ook gelijk het verschil met een tweedehands apparaat. Refurbished modellen worden nagekeken en opgeknapt waardoor de kwaliteit dichter bij die van een nieuw product komt dan de gemiddelde tweedehands iPhone die niet zo’n laatste check ondergaat.

Waar koop je het?

Refurbished wordt alsmaar populairder en het aantal aanbieders van refurbished iPhones schiet dan ook de lucht in. Hierdoor heb je als consument ontzettend veel keuze waar je je refurbished iPhone kunt kopen. Op de vraag “waar je dan het beste naartoe kunt gaan” is geen eenduidig antwoord te geven. Meerdere wegen leiden naar een goed refurbished model. Ga je op pad om er eentje aan te schaffen? Dan is het verstandig om de winkels van te voren goed te controleren en naast elkaar te leggen. Bekijk de reviews, neem andermans ervaringen mee, leg de prijzen naast elkaar, check of de (web)winkel aangesloten is bij het keurmerk refurbished en bekijk ook welke garantie er bij je nieuwe aanschaf inbegrepen zit.

Ga voor een goedkoper, maar kwalitatief goede iPhone door een refurbished toestel aan te schaffen. Enjoy goodlife!

Vind meer gadget nieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.