Apple

Apple iPhone 5

De nieuwe iPhone, de iPhone 5, is wederom een stuk sneller dan zijn voorganger de iPhone 4S. Zo is het toestel voorzien van iOs 6 dat voor een snelle en krachtige prestatie zorgt. Ook is het toestel gebruiksvriendelijker dankzij het grotere 4 inch retina beeldscherm. Onderweg films bekijken was nog nooit zo leuk geweest!

Apple iPhone 5

apple iphone 5

De Apple iPhone 5 heeft ook een nieuwe oplader gekregen, de kenmerkende brede, platte ingang die Apple al bijna 10 jaar hanteert, is vervangen door een smallere laderingang. Een revolutie voor Apple, maar een plaag voor de consument. Zo heb je straks meerdere laders in je kast staan wat natuurlijk onhandig is. Het voordeel daarentegen is wel dat je, je nooit meer zult vergissen welke kant de oplader in het toestel moet. Zo werkt de oplader net als bij een MacBook aan beide kanten.

Tot slot maak je nu nog mooiere foto’s dan met de iPhone 4, hoewel de iPhone 4S ook al een 8 megapixel camera had is het nu des te meer een reden om over te stappen op de vernieuwende iPhone 5. Speciaal voor mensgoodlife volgers hebben we de mooiste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, bekijk ze snel en geniet van de nieuwe iPhone. Op zoek naar een beeldscherm? Kijk dan eens bij de Dell beeldschermen. Keep in contact, enjoy Goodlife.