perfecte-instellingen-voor-je-iphone
Kaique

Perfecte instellingen voor je iPhone

Tegenwoordig kijken wij mensen gemiddeld ongeveer 80 keer op een dag op onze telefoon. Dat is enorm veel. Het is handig als je telefoon op een goede manier is ingesteld. Veel iPhone-gebruikers zullen het wel weten, de standaardinstellingen van een iPhone zijn niet ideaal. Alhoewel sommige mensen deze instellingen wel prima vinden, raden wij hen toch zeker aan de volgende tips te lezen. Met deze tips kun jij jouw iPhone namelijk perfect instellen. Een ding is zeker, jij wil nooit meer terug naar de basics!

[divider]Perfecte instellingen voor je iPhone[/divider]

Tip 1 – Welterusten

Val jij regelmatig in slaap met muziek op? Lekker ontspannend natuurlijk! Maar je wil niet wakker worden met een lege batterij, zodat vervolgens je wekker niet af kan gaan en je te laat op je werk komt (ja, dit klinkt ons niet als muziek in de oren). Je kunt instellen dat je muziek na een tijdje vanzelf uitgaat. Ga naar je timer, selecteer ‘als timer eindigt’ scroll naar beneden en vink aan ‘stop afspelen’.

Tip 2 – Lettercode

Heb jij er wel eens moeite mee om je pincode te onthouden? Op je iPhone kun je instellen dat je in plaats van een cijfercode een lettercode kunt invoeren telkens wanneer je je telefoon ontgrendelt.

Tip 3 – Cache legen

Wat is het toch soms ergerlijk, een trage mobiel. Maar hier hebben we ook een tip voor gevonden! Hou je ‘powerknop’ vast, maar schakel je telefoon niet uit. Je moet namelijk weer op de ‘homeknop’ drukken. Door dit trucje zal je telefoon vanzelf weer veel sneller worden.

Tip 4 – Medische info

Mocht je ooit in een levensbedreigende situatie terecht komen, wat wij natuurlijk niet hopen, is het belangrijk dat mensen je zo snel en effectief mogelijk kunnen helpen. Je kunt op je iPhone medische informatie over jezelf opslaan. Op je vergrendelscherm kunnen mensen deze informatie lezen wanneer jij in nood verkeert. Oftewel: be prepared for the worst case scenario!

Tip 5 – Voorkom nachtmerries

Wist jij dat als je voordat je ’s nachts gaat slapen nog op je telefoon kijkt, dit kan leiden tot psychische klachten, bijvoorbeeld nachtmerries en een verstoord slaapritme? Keer dus voortaan de kleuren van je iPhone scherm ’s avonds om, bijvoorbeeld wit wordt zwart en zwart wordt wit. Dit is beter voor je gezondheid! Dit doe je door naar ‘instellingen’ te gaan, ‘algemeen’, ’toegankelijkheid’, ‘keer kleuren om‘, en klaar is kees!

Wees vooral ook voorzichtig met je mobiel! Heb jij bijvoorbeeld een iPhone 8 aangeschaft? Vergeet dan ook zeker niet om een passend hoesje voor iPhone 8 te kopen. We zijn het met je eens, een trage, niet goedwerkende telefoon is natuurlijk vervelend maar niets is vervelender dan dat je mobiel kapot valt op de grond. Bescherm hem dus goed, en stel hem goed in!

Wil jij meer lezen over gadgets en apps Lees dan snel verder op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.