de-voordelen-van-een-telefoonabonnement-zonder-toestel
de-voordelen-van-een-telefoonabonnement-zonder-toestel

De voordelen van een telefoonabonnement zonder toestel

Loopt je huidige telefoonabonnement af? Ben je je huidige provider zat? Is het tijd om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten? Wanneer je van plan bent een nieuw telefoonabonnement af te sluiten, kan het zijn dat je tegen wat twijfels aan loopt. Ga je bijvoorbeeld voor een abonnement mét of zonder toestel? In deze blog nemen we je mee naar de voordelen van zo’n abonnement zonder toestel.

Sim Only: een telefoonabonnement zonder toestel

Sluit je een abonnement zonder een nieuw toestel af, dan ontvang je van je provider alleen een simkaart. Je kunt er daarna zelf voor kiezen om je huidige telefoon te blijven gebruiken of een nieuwe telefoon aan te schaffen. Met een Sim Only abonnement kies je voor veel vrijheid en ruimte!

De voordelen

Sluit een flexibel contract af

Bij een abonnement met toestel heb je vaak de keuze uit een contract voor 1 of 2 jaar. Bij een Sim Only abonnement krijg je meer mogelijkheden. Zo kun je hierbij kiezen voor een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer je het dan gewoon gehad hebt met je huidige provider of een aanbieding van een andere provider niet kan weerstaan, ben je zo overgestapt. Hoewel je voor zo’n flexibel contract iets meer betaalt, wordt deze optie steeds populairder.

Betaal minder

Dat een abonnement zonder toestel goedkoper is, spreekt natuurlijk voor zich. Wanneer je een abonnement met toestel afsluit betaal je immers ook voor de telefoon.

Schaf de (refurbished) telefoon aan die je écht wil

Wanneer je ook graag een nieuwe telefoon bij je abonnement wilt hebben, neig je al gauw naar een abonnement mét toestel. Een nadeel hiervan is dat je gebonden zit aan het aanbod van providers en aanbieders. Zit jouw droomtelefoon van dat moment er niet bij? Dan heb je pech… Met een abonnement zonder toestel heb je meer opties! Je kunt bij de ene partij je Sim Only aanschaffen en bij de andere partij je telefoon. Wat betreft refurbished telefoons heb je op deze manier ook veel meer mogelijkheden. Het aanbod refurbished telefoons in combinatie met een abonnement is klein, wanneer je ze echter los van elkaar koopt kun je veel meer kanten op.

De keuze is reuze, qua providers

Binnen de providerwereld zijn er providers zoals Lebara, Simyo en Simpel die alleen Sim Only abonnementen aanbieden. Door te kiezen voor zo’n abonnement heb je gelijk meer mogelijkheden.

Ervaar de voordelen van een Sim Only abonnement, enjoy goodlife!

Vind meer telefoonnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.