dit-zijn-de-4-goedkoopste-telefoonabonnementen-zonder-toestel-van-dit-moment
dit-zijn-de-4-goedkoopste-telefoonabonnementen-zonder-toestel-van-dit-moment

Dit zijn de 4 goedkoopste telefoonabonnementen zonder toestel van dit moment

Nederlanders lopen niet weg van goede aanbiedingen of perfecte koopjes. Ook als het gaat om telefoonabonnementen zoeken we naar een goedkope variant die wél alles biedt wat we willen. Wat betreft telefoonabonnementen zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je gaan voor een abonnement met toestel maar ook voor Sim Only telefoonabonnementen. Beide opties kennen verschillende voordelen!

[divider]4 goedkoopste telefoonabonnementen zonder toestel[/divider]

Telefoonabonnementen zonder toestel, waarom?

Zo’n abonnement zonder toestel brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst is het lage maandbedrag een aantrekkelijk aspect. Je kunt een 1- of 2-jarig contract al afsluiten voor slechts 3 euro per maand (een koopje dus). Daarnaast hoef je geen rekening te houden met beperkte mogelijkheden qua toestel. Bij abonnementen mét toestel kunnen aanbieders niet alle mogelijke combinaties tussen abonnement en telefoon maken, waardoor je zult moeten kiezen uit een bepaalde selectie. Wanneer je je toestel los koopt, kun je gaan voor jouw droomtelefoon. Ook heb je voordelen betreffende de contractduur. Bepaalde abonnementen zijn al af te sluiten voor 1 maand. Ideaal wanneer je misschien nog twijfelt en ook nog andere opties overweegt.

Stap voor stap naar jouw Sim Only abonnement

Iedereen is anders en niet iedereen wordt blij van dezelfde telefoonabonnementen. Wanneer je jouw Sim Only abonnement wilt afsluiten is het belangrijk om rekening te houden met de volgende stappen.

Stap 1: Bepaal het aantal nodige belminuten

Wanneer je geen beller bent, wil je natuurlijk niet betalen voor deze minuten. Ben je echter iemand die veel telefoontjes pleegt dan is onbeperkt bellen geen overbodige luxe. Het aantal belminuten kan variëren van 0 tot onbeperkt.

Stap 2: Bepaal de grootte van je internetbundel

Tegenwoordig willen we eigenlijk op elk moment van de dag, waar dan ook, toegang hebben tot het Internet om wat voor reden dan ook. Een goede internetbundel is dan ook voor velen erg belangrijk. Ook deze kan variëren van een bundel met 0 tot onbeperkt data. Duik eens dieper in je internetverbruik en bepaal hoeveel jij nodig hebt.

Stap 3: Overige zaken

Naast het aantal belminuten en de grootte van de internetbundel, kunnen bijvoorbeeld de provider, internetsnelheid en contractduur voor sommigen van belang zijn. Bepaal voor jezelf welke overige zaken jij belangrijk vindt.

De goedkoopste!

De prijs van telefoonabonnementen is natuurlijk een belangrijke factor en deze is afhankelijk van onder andere de internetbundel en het aantal belminuten. Wanneer het je eigenlijk niet zoveel uitmaakt en je gewoon interesse hebt in de goedkoopste telefoonabonnementen, helpt het volgende rijtje met de goedkoopste Sim Only telefoonabonnementen je verder.

De vier goedkoopste telefoonabonnementen zonder toestel van dit moment zijn:

#1 €2,50 p/m

Voor slechts €2,50 per maand heb je een abonnement met 250 MB data en 50 belminuten bij de provider Simpel.

#2 €5,00 p/m

Voor slechts €5,00 per maand heb je abonnement zonder data maar met 200 belminuten bij de provider Simyo.

#3 €6,00 p/m

Voor slechts €6,00 per maand heb je abonnement met 1,5 GB data en 200 belminuten bij de provider Youfone.

#4 €7,50 p/m

Voor slechts €7,50 per maand heb je abonnement met 500 MB data met 100 belminuten bij de provider Ben.

Houd meer geld over en ga voor een goedkoop telefoonabonnement, enjoy goodlife!

Hoesjes voor je mobiele apparaten

Wanneer je een nieuw abonnement hebt afgesloten en je telefoon of ipad wel wat bescherming kan gebruiken, is een hoesje voor je laptop of telefoon wellicht geen slecht idee. Zo gaat je telefoon langer mee en ziet je laptop er weer fraai uit.

Ontdek meer gadgetnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.