ontwerp-je-eigen-unieke-telefoonhoes
ontwerp-je-eigen-unieke-telefoonhoes

Ontwerp je eigen unieke telefoonhoes

De een wordt blij van een bepaalde toffe herinnering, de ander leest graag zijn favoriete quote nog eens om een goed gevoel te krijgen, weer iemand anders houdt van felle kleuren… We zijn allemaal anders en worden dus allemaal blij van andere dingen. Een telefoonhoes is de ideale plek om je persoonlijkheid te uiten en er zelf elke keer weer van te genieten! Je telefoon heb je immers vrijwel altijd bij je. Geef je telefoon een opfrisbeurt en maak hem uniek met jouw prints.

Een nieuwe telefoon(hoes)

Wanneer je een nieuwe telefoon koopt, ziet deze er in eerste instantie maar onpersoonlijk en alledaags uit. Omdat je je nieuwe aanwinst waarschijnlijk wel wil beschermen tegen wat stootjes hier en daar, koop je ook een beschermhoes. Dat is dan ook gelijk hét moment om je creativiteit de vrije loop te laten gaan en je eigen design te ontwerpen. Je hoesje ontwerpen doe je met je favoriete afbeeldingen, meest inspirerende quotes en misschien wel teksten. Je kunt eigenlijk alles op je telefoonhoes kwijt. Ook kun je op basis van een kant-en-klaar model aan de slag gaan en je eigen kers op de taart toevoegen. Uiteindelijk moet jouw nieuw ontworpen telefoonhoes een lach op je gezicht toveren, elke keer weer!

Stijlvolle bescherming

Een hoes voor je telefoon koop je natuurlijk niet voor niets. Deze hoes moet jouw smartphone in de eerste plaats beschermen tegen stootjes en krassen. Zo ben je niet gelijk de sjaak wanneer je je telefoon een keer op de grond laat vallen of wanneer je sleutels in je broekzak tegen je telefoon aan krassen. Door zelf je hoesje te ontwerpen naar je eigen smaak, combineer je bescherming en stijl! Wat wil je nog meer?!

Een tof en persoonlijk cadeau

Je hebt genoeg herinneringen met je vrienden waar je samen nog vaak aan terugdenkt. Weet je nog die ene keer toen we… en dan beginnen de verhalen te komen… Je maakt zoveel leuke dingen mee die je om wat voor reden dan ook, nog zo vaak mogelijk wil laten terugkomen. In de vorm van een afbeelding of misschien zijn het juist wel woorden, die jullie terug laten denken aan die ene keer. Naast dat het natuurlijk tof is om zo’n herinnering op je eigen smartphonehoesje te hebben, is het ook een tof idee om zo’n hoesje cadeau te geven. Zo houd je je favoriete herinneringen vast en maak je ze onvergetelijk!

Ontwerp je persoonlijke telefoonhoes helemaal zelf, enjoy goodlife!

Vind meer gadgets op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.