iLuv zet je huis in de spotlight
conrado

iLuv zet je huis in de spotlight

Nodig al je vrienden uit en maak de blits, want iLuv zet je huis in de spotlight. De energiezuinige LED-lamp van iLuv past zich helemaal aan jouw persoonlijke wensen aan doordat je hem met een gratis App kunt besturen. De ideale gadget voor de domotica fans onder ons.

iluv-rainbow-verlichting

Gebruiksvriendelijk

Je huis in de spotlight zetten doe je met slechts één druk op de knop dankzij de iLuv rainbow App, die je kunt downloaden voor je iOs of Android smartphone en tablet. Daarbij kan je ook kiezen welke van de 16 miljoen kleuren het beste bij jouw mood past en om het af te maken dim je de iLuv naar de perfecte lichtsterkte. Ideaal tijdens een feestje, borrel en romantische (film)avond.

Energiezuinig

Dat LED-lampen zuiniger zijn dan de standaard gloeilamp wisten we natuurlijk allang, iLuv doet er alleen nog een schepje bovenop door 7 en 9 watt lampjes (A+) uit te brengen die ook nog eens tot 800 lumens verlichting verzorgen. En je portemonnee? Die is nog géén euro lichter per jaar!

Gebruikswijze

Met behulp van Bluetooth of Wi-Fi zet de iLuv in no-time je huis in de spotlight. Een aanwinst voor je interieur! Letterlijk Plug-‘n-Play. Wil jij automatisch op bepaalde dagen en tijden dat je lampen aan gaan? Dat kan, ideaal voor als je op vakantie bent en je liever niet wilt dat de hele buurt dit weet. En heb jij altijd je telefoon op zak? Laat dan je lampen automatisch aan en uit gaan als je naar huis gaat of naar bed gaat. Het is allemaal in te stellen. En of dat niet alles is, kan je ook nog eens meerdere lampen aan elkaar koppelen binnen een groep. Zo zet je bijvoorbeeld in slechts één handomdraai heel je woonkamer in het zonnetje!

Win jouw eigen iLuv rainbow!

Meen je dit? Jazeker… Wij mogen een iLuv rainbow LED-lamp weggeven. Doe mee met de Winactie en maak kans op jouw eigen iLuv rainbow. Iedere dag een unieke sfeer creëren doe je rechtstreeks vanuit de bank op je telefoon en dat wil jij ook, daarom doe je nu mee met deze Winactie!

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande stappen op & WIN:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Reageer met een leuke quote en zeg “YES” in deze post

Wij maken de winnaar via Facebook bekend en wie weet ontvang jij binnenkort een iLuv.

[divider]Footage: iLuv rainbow[/divider]