een-perfecte-mannenavond-in-de-tuin-organiseer-je-zo
een-perfecte-mannenavond-in-de-tuin-organiseer-je-zo

Een perfecte mannenavond in de tuin organiseer je zo

Mannen zijn zo nu en dan simpelweg gewoon toe aan een mannenavond. Praten over knappe vrouwen, het voeren van eindeloze goede discussies en het spelen van (drank) spellen maken vaak een perfecte avond. Dit gaat vaak gepaard met veel (speciaal)bier en lekker eten. Barbecueën, pizzarette of de frietpan, het kost je allemaal niet veel moeite en een vette hap is natuurlijk erg lekker op z’n tijd. Hoe ziet jouw ideale avond er met vrienden uit?

Zelf een vuurkorf (aan)maken

Met een knapperend vuurtje zorg jij ervoor dat jullie tijdens de mannenavond lekker lang buiten in de tuin kunnen zitten. Je kunt natuurlijk in de winkel eenvoudig een vuurkorf kopen. Maar eigenlijk is een vuurkorf zelf maken nog mannelijker. Bijvoorbeeld van een oude wastrommel, beton of metaal. Vervolgens kun je de vuurkorf met een aantal grote stukken, kleinere stukken en wat aanmaakblokjes vullen. Allereerst zorg je ervoor dat je van de grotere stukken hout een piramide maakt. Daarna stop je een paar kleinere stukken hout in de piramide. Ten slotte, steek je binnen de piramide een paar kleine stukjes hout aan door middel van een aanmaakblokje.

Een echte mannen-tuin maak je zo

Met goede buitenverlichting zorg je voor sfeer in je tuin. Met slimme verlichting kun je lampen automatisch aan-en-uit zetten op een bepaald tijdstip. Maar je kunt ze ook door middel van je wifi bedienen met een smartphone of tablet. Tip: met een vliegenlamp zorg jij ervoor dat jullie geen last hebben van vliegen of andere insecten, bijvoorbeeld muggen of wespen. Bij AlleKabels kun je een vliegenlamp kopen, die vliegen bestrijdt door middel van geur, ultraviolet licht, ultrasoon geluid, kleefstof en elektrocutie

Proost op het goede leven!

Tijdens jullie mannenavond wil je natuurlijk geen dorst lijden. Daar hoef je zeker niet bang voor te zijn als je drankspellen gaat spelen. Met een potje Beerpong, Bussen, Kingsen, Fuck de dealer, Mexen of Flip Cup heb je gegarandeerd plezier en sowieso dat jullie je glas snel leeg hebben.

Work hard play hard en drink met mate(n) en stijlvolle dames. Enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over drinken en feesten? Lees dan verder op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife!