je-creatieve-werkplek-verlichten
Tookapic & Lampen24

Je creatieve werkplek verlichten

Unieke ideeën tot leven brengen dat is waar jij voor gaat, je creatieve werkplek verlichten is dan ook de basis waarmee jij dit voor elkaar gaat krijgen. Elk meesterbrein heeft een thuisbasis nodig waar hij zijn unieke plannen op papier weet te zetten. In dit artikel vertellen we je meer over hoe jij dit voor elkaar gaat krijgen.

[divider]Je creatieve werkplek verlichten[/divider]

Je creatieve werkplek verlichten

Of je dag nu vroeg of laat begint, het maakt voor je werkplek niets uit. Wie het wel wat uit zou moeten maken, dat ben jij. Je wilt immers zien wat je aan het doen bent en daar is licht voor nodig. De een staat om 7 uur op en duikt gelijk achter zijn werkplek en de ander opent pas om 21 uur zijn laptop om zijn creativiteit los te laten. Het is dan ook handig als er een lamp is die jou in staat stelt om lekker aan de slag te kunnen gaan. Een felle lamp aan het plafond is niet altijd even prettig. Het verlicht de hele kamer en dat leidt weer af. Ook heeft een hoge plafondlamp vaak meer energie nodig om voldoende licht op te kunnen brengen. Dat kost je dus niet alleen onnodig je focus en energie maar ook nog eens in je portemonnee.

Ideale verlichting voor je werkplek

Concentratie is een belangrijk ingrediënt voor creatievelingen. Allerlei soorten impulsen geven weliswaar inspiratie maar zorgen tegelijkertijd ook voor afleiding. Een ander ingrediënt dat je juist weerhoudt om je meesterplan tot uitvoer te brengen. Zorg daarom voor een gezellige lamp die je voldoende licht en energie geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rode nachttafellamp van Lampen24. Een lamp die A++ gelabeld is en met een LED-lamp leven in je werkplek blaast. De rode stoffen kap van de Juliana lamp zorgt ervoor dat het licht rustig je ruimte verlicht zonder dat je verblind wordt. Heerlijk warm licht dat vooral ’s avonds voor gezelligheid zorgt. We adviseren je om twee van deze lampen te nemen en aan iedere kant van je beeldscherm op je bureau te zetten. Je kan deze lamp natuurlijk ook naast je bed of in de woonkamer zetten. Zonder de tafel te bekrassen verlicht jij probleemloos jouw ideale werkplek.

Ga next level in je werkplek

Voor de ultieme design-freaks is er ook nog de optie om helemaal next level te gaan in je werkplek. Zo zijn er tal van unieke designlampen bij Lamp24 die je creativiteit weten te verlichten in je werkplek. Zo zijn er glazen hanglampen met diffusers, old-skool lampen met zijdekappen, dimbare LED-lampen en zelfs bolvormige lampen die lijken te zweven.

Of je nu gaat voor een voordelige rode nachttafellamp of een exclusieve design-lamp, het maakt voor je creativiteit niets uit. Punt is dat je maar zorgt dat je voldoende ziet en de focus houdt op wat voor jou belangrijk is. Verlicht je werkplek and enjoy goodlife!

[divider]Footage[/divider]

rode nachttafellamp lampen24

Lees meer gadgets nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.