Baarden kiezen BarberClub lifestyle
L’Oréal Men Expert

Baarden kiezen BarberClub lifestyle

Verzorgde mannen met baarden kiezen BarberClub lifestyle, de upgrade die elke badkamer omtovert tot een barbersalon. In samenwerking met L’Oréal Men Expert mogen we je met onze te gekke Winactie drie BarberClub pakketten t.w.v. 50 euro weggeven!

Baarden kiezen BarberClub lifestyle

Een echte man verzorgt zijn baard met uiterste zorgvuldigheid. Hij kiest bewust voor de BarberClub van L’Oréal Men Expert en is trots op zijn baard. Alle liefde die er maar is verdient zijn baard en niets of niemand neemt deze trots van hem af. Als trotse man voelt hij zich heer en meester over een koninklijk rijk. Zo kenmerkt een goed verzorgde baard zich als het symbool voor de schoonheid, een langdurige jeugd en een onbegrensde macht.

Het is dan ook geen toeval dat deze kenmerken exact overeenkomen met: Cederhout. Het hout van een gigantische boom die wel tot 40 meter hoog kan groeien. Al eeuwenlang wordt van deze koninklijke boom cederolie gemaakt, wat een heerlijk hout zoetig geurende etherische olie is. Het hoge gehalte aan sesquiterpenen is zeer huidvriendelijk en verzorgend. Deze olie verzorgt niet alleen de huid en je baard, het geeft je ook nog eens een verademend gevoel. Een gevoel waarbij je sterker in je schoenen gaat staan. Een goed verzorgde baard geeft mannen het zelfvertrouwen om iedere dag weer er gelikt uit te zien. Succesvolle mannen verzorgen hun baard met de BarberClub producten van L’Oréal Men Expert. Zodat ze ook tijdens de meest belangrijke momenten eruit springen om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Baardverzorging met BarberClub

Hierbij presenteren we je de eerste lijn baardverzorging producten van L’Oréal Men Expert. Verrijkt met cederhout olie voor onvergetelijke prestaties:

Long beard and skin oil: Gebruik deze olie als dagelijkse verzorging van je baard en de onderliggende huid. De voedzame formule van de long beard and skin oil maakt het groeien van je baard aangenaam. Ideaal voor mannen die trots zijn op een volle baard.

Short beard and face moisturizer: Verzacht je baard, stop de jeuk en verzorg je huid. Je doet het allemaal met slechts één handig te gebruiken product. Hydrateer je huid de hele dag door intensief met deze gel die snel intrekt en niet vet is.

Beard and hair styling cream: De eerste styling crème voor je haar en baard die zorgt voor een goed gevormde baard en een langdurige glans. Het perfecte product om gemakkelijk je baard en je haar mee te stylen. Zo shine je keer op keer in slechts één handomdraai.

Beard face hair 3 in 1 wash: Gebruik de wash dagelijks voor de verzorging van je baard, gezicht en haar. Voorkom een prikkende baard en gebruik het om viezigheid eenvoudig te verwijderen. Zo heb je de hele dag een schoon en verzorgd gevoel.

BarberClub pakket voor baarden

Win jouw BarberClub pakket

Doe mee en win 3 x het BarberClub pakket, de lifestyle voor de man met baard! Winnen doe je door dit artikel te liken en te delen op Facebook. Veel baardverzorging plezier toegewenst!

Verander “pains into gains” met de kalmerende cederhout olie in de BarberClub producten van L’Oréal Men Expert. Join the club, clean up your look and enjoy Goodlife!