vaderdag-cadeaus-baard
vaderdag-cadeaus-baard

Vaderdag cadeaus voor vaders met een baard

Grooming is hot en steeds meer mannen onderscheiden zich met een stoere baard. Op zoek dus naar vaderdag cadeaus voor vaders met een baard! De dag voor de papa’s nadert weer en dit jaar gaan wij op zoek naar coole producten die passen bij deze stoere baard-dragende papa’s.

Soorten baarden

Wat voor soorten baarden bestaan er nu eigenlijk? En welk draag jij? Ben jij een klassiek voorbeeld van een Hulihee, of toch (Nederlands dat je bent) een Old Dutch? En hoewel The Winnfield om een reden The Winnfield heet, doet deze baardstijl toch sterk denken aan de welbekende Hulk Hogan-look.

Baardstijlen

soorten-baarden

Je baard onderhouden

Hoe zorg je voor die strakke, clean-looking baard? Of je baard nu kort is of lang, smal of breed, je wilt deze goed onderhouden. Het is tenslotte je trademark en deze is ergens ook wel prominent aanwezig op je gezicht. Belangrijk dus om er goed uit te laten zien! Er zijn erg veel producten op de markt die je hier een handje bij helpen. Om te beginnen, get yourself a good old pair of clippers boi! Een goed scheermes en schaar of trimmer om de boel op te scheren en bij te knippen waar nodig. Of je nu veel of weinig haar ambieert, je wilt er niet uitzien als Chewbacca (hopen wij).

Sfeerimpressie Chewbacca..
Chewbacca baardMet de juiste tools in de hand is het ook prettig om fijne verzorgingsmiddelen te gebruiken. Gebruik een fijne scrub of balsem voordat je gaat scheren en vergroot hiermee je scheerplezier. Een zachte scheerschuim vergroot het scheergemak. Ziet alles er weer gelikt uit? Verwen jezelf met een grande finale van heerlijke aftershave of baardolie. Zo verzorg jij je huid en baard en ruik je nog eens lekker ook.

Vaderdag cadeaus

Welk merk je hiervoor kunt gebruiken? Wij zijn laatst getipt op de producten van Hawkins & Brimble, een Brits verzorgingsmerk met topproducten voor grooming. Een absolute blijver voor het groomingsritueel van mannen die hun badkamer maar al te graag omtoveren tot barbershop. De producten van Hawkins & Brimble herken je aan de unieke aroma’s van Elemi en Ginseng en met geur accenten van koffie en leer. Perfecte vaderdag cadeaus dus!

hawkins-brimble-producten-baard

Hawkins & Brimble voor vaders!

Maak kans op een  Hawkins & Brimble giftset voor je vader! Winnen is eenvoudig, like mensgoodlife en reageer met YES op onze Facebook-post. Via Facebook maken wij de winnaar binnenkort bekend. Vergeet niet: win jij, dan wint je vader ook. Two beards at a time ;).

– Deze actie is gesloten –

Interesse in meer producten van dit stoere mannenmerk? Het hele assortiment vind je op de website van Hawkins & Brimble. Mocht je in de stad op zoek zijn naar Hawkins & Brimble, loop de Etos binnen en je dag kan niet meer stuk!