mannen scheren met de scheerkist
Descheerkist.nl

Echte mannen bezitten De Scheerkist

Glad geschoren, is nooit mis! Zeker bij mensgoodlife niet, want we hebben weer een unieke Winactie. Echte mannen bezitten deze kist en we mogen je er dan ook twee weggeven! Deze scheerkist wordt je aangeboden door niemand minder dan descheerkist.nl.

Echte mannen bezitten dit pareltje

De Scheerkist is een prachtige must-have voor iedere man, niet alleen omdat je de nerven in het roodbruine elzenhout kunt zien. – Waarmee overigens iedere Scheerkist een eigen verhaal heeft en hem uniek maakt. – Maar juist ook omdat hij nog eens mooi afgewerkt is met een hoogglanzende buitenkant in piano zwarte lak. Daarbij kan de spiegel 110° gekanteld worden en heeft het een robuust hang- en sluitwerk van messing. Je kan werkelijk al je scheerspullen kwijt in deze slimme kist. Er is zelfs gedacht aan een houder om je scheerkwast in te laten drogen. De kist wordt gevuld geleverd met scheeraccessoires van het merk Mühle. Je ontvangt: een scheermes, een scheerkwast, scheerzeep, een aluinstick (tegen wondjes), een RVS scheerkom en een velourszak om de kist te beschermen tegen krassen. De Mühle scheerkwast is gemaakt van Silvertip dassenhaar. Deze dassenharen borstel wordt nog met de hand vervaardigd, slechts enkele specialisten beheersen dit vak. De nostalgisch vormgegeven Scheerkist is uniek in zijn soort en niet te vergelijken met welke scheerkist, opberger of reisetui dan ook. We schreven al eerder over de beste baardverzorging en we blijven het zeggen, het is echt het neusje van de zalm!

Back to the future

De makers van De Scheerkist hebben deze kist niet alleen om zijn functionaliteit ontworpen en op de markt gezet. Ook de schoonheid en de beleving daaromheen staan centraal. De Scheerkist is er om blij van te worden en is een product dat je niet meer wilt en kunt missen. Het doel van deze kist is om de scheerbeleving weer terug te krijgen in elk huishouden, net zoals vroeger. Om dit voor elkaar te krijgen nodigen we alle mannen uit om mee te doen met deze winactie.

Je opa zal jaloers zijn wanneer jij jouw kist tevoorschijn haalt. Waar een scheerkist vroeger niet uit meer dan een bak, kist, deksel en spiegel bestond, bestaat hij nu uit een state-of-the-art stukje kunstwerk. Pracht en praal dat gezien mag worden en waar je absoluut mee mag pronken als trotse eigenaar. Het gevoel van vroeger beleef je opnieuw in een tijdperk waarin de moderne man zijn baard in stijl scheert, samen met De Scheerkist.

Win De Scheerkist

Doe mee en win De Scheerkist, maak van scheren een ware beleving! Winnen doe je door dit artikel te liken en te delen op Facebook. Veel scheerplezier toegewenst! Enjoy goodlife!

[divider]Footage over De Scheerkist[/divider]

Nu al deze unieke Scheerkist bezitten? Wacht niet langer en bestel hem op descheerkist.nl.