het-eerste-drankje-dat-ik-op-het-terras-ga-bestellen
het-eerste-drankje-dat-ik-op-het-terras-ga-bestellen

Het eerste drankje dat ik op het terras ga bestellen

Geen evenementen, gesloten horecagelegenheden, geen films te bekennen op het witte doek, lege terrassen… We zijn er inmiddels aan gewend. De coronacrisis houdt ons binnen en dat gaat ons natuurlijk niet in de koude kleren zitten. We snakken steeds meer naar hoe het was voordat COVID-19 de wereld op zijn kop zette. Hoewel alles nog onzeker is en we van persconferentie op persconferentie leven, komt er een moment dat het terras weer open mag (hoera!). Maar wat gaan we dan bestellen?!

Het nieuwe terrasbezoek

Met stijgende temperaturen en de zon die zich steeds vaker laat zien, willen we de terrassen maar al te graag gaan bezoeken. Afstand tussen de tafels en stoelen, goed georganiseerde looproutes en misschien een beperkt aantal gasten per tijdslot… zo’n terrasbezoek ziet er anders uit dan eerst… Maar dat is ok.

Doe gewoon even je ogen dicht, denk aan een heerlijke vakantiebestemming en neem een slok. Je zult merken dat die koude cocktail en warme bitterbal in de zon, natuurlijk even goed als altijd in de smaak vallen!

Wat drinken we?

Als je dan straks weer het terras mag bezoeken, wat ga je dan bestellen? Van een frisse fruitdrank tot een verrassende cocktail… De keuze is reuze! Ga je voor een authentieke Gin Tonic of maak je er een heerlijke Pornstar Martini van?

Wat je ook kiest, Gin Tonic is al jaren dé cocktailtrend en dat is natuurlijk niet zonder reden! Of heb je meer zin in een zomerse smoothie met rood of geel fruit? Natuurlijk kan er weinig tippen aan dat koude biertje op het terras tijdens de eerste zonnestralen! Maar let op, want wij hebben een aanrader voor je: Sir Edmond Gin, Fever Tree Indian Tonic, kaneelstokje en sinaasappelzeste.

Terras in je eigen tuin

Naast de geliefde terrassen in de stad hebben we natuurlijk ook altijd nog het terras in onze eigen tuin. De zon gaat schijnen… Dus gooi die schuifpui of tuindeuren maar open. We kunnen uiteraard ook zelf de slingers ophangen! Met een paar lekkere strandstoelen, heerlijke loungemuziek op de achtergrond, festival lampjes, een paar goede vrienden, heerlijke tapas en de juiste drankjes… Daar maak je de mooiste herinneringen op het terras mee. En dat in jouw eigen tuin. Waar wachten we nog op?

Geniet van jouw eerste cocktail op het terras in jouw tuin of stad, enjoy goodlife!

Ontdek meer heerlijke dranken voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.