een-gezonde-lifestyle-vereist-de-juiste-voeding
Pixabay

Een gezonde lifestyle vereist de juiste voeding

Een nieuw jaar, een nieuwe lijst vol goede voornemens die weer klaar ligt om op te pakken. Wellicht staat een gezonde levensstijl op jouw lijstje. Bij mensgoodlife hebben we ons sportabonnement inmiddels weer verlengd met een jaar. Let wel, naast sporten is het ook belangrijk dat je op zijn tijd rust neemt en bezig bent met een gezonde voeding. Je lichaam heeft nu eenmaal de juiste vitamines nodig om goed te kunnen functioneren. Zeker als je vega(n) bent, kom je bepaalde vitamines tekort die in zuivel- of vleesproducten zitten. Je doet er dan verstandig aan deze via vitaminecapsules alsnog in te nemen. Dit met een vitaal lichaam en geest in ons achterhoofd.

[divider]Een gezonde lifestyle vereist de juiste voeding[/divider]

Sportvoeding

Voor sporters kan bijvoorbeeld magnesium bijdragen tot vermindering van vermoeidheid. Proteïne en eiwitten kunnen de spiergroei en het spierherstel ondersteunen. Je kunt online verschillende voedingssupplementen bestellen, zoals eiwitshakes, proteïne koeken et cetera. Maar je kunt ook producten consumeren die deze voedingsstoffen van nature al bevatten. Zoals in vis, vlees, ei en zuivel zitten veel eiwitten. In kabeljauw, kokos en kip zit veel proteïne en in pinda’s, spinazie en kipfilet zit magnesium. Omdat sommige sporters een bepaald dieet volgen, mogen zij niet altijd deze producten eten. Waardoor vitamine capsules een uitkomst bieden, zodat het lichaam toch nog de gewenste dagelijkse hoeveelheid vitaminen binnenkrijgt.

Ginseng kruid

Een interessant voorbeeld van een geneesmiddel in een capsule is Ginseng. De naam Ginseng is afgeleid van de Chinese term ‘Shing-seng’. Dit betekent ‘essentieel voor mensen’. Ginseng wordt vervaardigd uit de wortels van een speciaal soort planten. Het vindt haar oorsprong in de Chinese geneeskunde en is nu al één van de populairste kruidengeneesmiddelen wereldwijd. Wil je ginseng kopen? Weet dan dat je de Ginseng capsules tijdens de maaltijd kunt innemen, of laat oplossen in je thee. De natuurlijke werking stimuleert de bloedsomloop en het afweer- en immuunsysteem van het lichaam. Ideaal voor diegene die het nieuwe jaar ingaat met een gezonde levensstijl.

Wil jij ook een gezonde lifestyle aanhouden? Dan ben je bij mensgoodlife aan het juiste adres. Neem snel een kijkje in onze categorie: gezondheid voor mannen and enjoy goodlife!