gezond-afvallen-met-behulp-van-een-dieet
gezond-afvallen-met-behulp-van-een-dieet

Gezond afvallen met behulp van een dieet

Wil jij een paar kilo gezond afvallen en nog voor de zomer weer lekker strak in je vel zitten? Wij hebben hieronder een aantal tips voor je verzameld. Met hulp van het Weightwatchers dieet bereik en behoudt je zonder veel moeite je ideale gewicht!

Water, water en nog eens water

Wanneer je denkt honger te hebben, neem dan een glas water. Je lichaam vraagt namelijk eigenlijk om vocht! Drink dus eerst een glas water en daarna voel je of je lichaam nog steeds om eten vraagt. Dit is een zeer eenvoudige en vooral effectieve tip bij het afvallen.

Relax en vooral geen stress

Je lichaam maakt bij stress het hormoon cortisol aan en die stimuleert de vetopslag in je lichaam. Afvallen heeft dus niet alleen met voeding, dieet en bewegen te maken, maar ook met hoe lekker jij in je vel zit. Ga naar buiten, sporten of mediteren, als je er maar blij van wordt!

Gezond afvallen = bewegen

Aan de slag! De dagen worden weer langer, de zon schijnt vaker en ga lekker naar buiten voor een flinke shot vitamine D. Bewegen is gezond, goed voor je lichaam en helpt daarnaast ook nog eens stress te verminderen.

Goede nachtrust

Slaap voldoende! Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je fris aan de dag begint en dat je beter in staat bent om gezonde keuzes te maken. Je voelt je energiek na een nacht met voldoende slaap en ondersteunt hiermee je mentale en fysieke gezondheid.

WeightWatchers

Weightwatchers helpt je met het behalen van de door jouw gestelde doelen. Het is een traject waarbij er wordt gewerkt aan een gezonde levensstijl voor de rest van je leven! Het is een flexibel programma waarbij je af en toe mag zondigen. Afvallen terwijl je kunt blijven genieten van lekker eten, dat is waar WeightWatchers je bij helpt!

Meer gezond afvallen tips en andere weetjes lees op lifestyleplatform mensgoodlife.

Foto: Pexels