gezond eten buiten WHAT a WOK
What a WOK

Gezond eten doe je buiten

Wie wil dat nou niet, onder de overkapping of tijdens een lekkere warme dag buiten gezond eten. We denken dan al snel aan een barbecue om een goede sparerib of biefstuk op te bereiden. Heerlijk natuurlijk, maar wij zijn een heel mooi alternatief tegengekomen: een wok voor buiten! De What a WOK is een innovatieve uitvinding die zorgt voor een gezonde variatie in het buiten eten. Haal je kookboek maar vast uit de kast want buiten koken is een stuk origineler geworden.

What a Wok pan

De perfecte buitenwok

De What a WOK is de perfecte buitenwok waarmee jij je vrienden lekkere gerechten kunt voorschotelen. In plaats van dat je je lekkernijen bereidt op een rooster, bak je ze met deze wok simpelweg in de pan met een vleugje olie of boter.

Deze kookgadget bestaat uit een wokpan die precies op de emmer past. Hierdoor zal het vuur in de emmer maximaal benut worden. Het enige wat je verder nog nodig hebt is wat schoon hout, een vuurtje en lekkere gezonde ingrediënten.

Waar je voorheen een lading vlees en wat garnalen deed inslaan met hooguit een stuk paprika voor toch wat groen op de barbecue, kun je nu creatief koken met deze buitenwok. Een nieuwe wereld is voor ons opengegaan, we love it!

Hoe werkt de What a WOK?

Voordat je begint met bakken leg je wat hout in de emmer. Dit hout steek je vervolgens aan en hierna kun je de wok op de emmer plaatsen en direct beginnen met bakken. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat de kooltjes gloeien enzo.. Meteen aan de slag. Ideaal.

Gezond eten!

Niet alleen geeft de What a WOK een mooie finishing touch aan jouw tuininterieur, op deze manier buiten wokken is namelijk ook nog eens gezond. Je kunt nu heel veelzijdig koken, van noodles tot rijst, vlees en groenten. You name it! Nog een leuke bijkomstigheid, wanneer je klaar bent met kokkerellen, blijft de wok nog een hele tijd lang warm. Hierdoor hebben wij nog tot in de late uurtjes lekker lang nagetafeld en gekletst.

Wil jij deze wok ook? Je besteld de What a WOK online of koop je in diverse kookwinkels voor een passend bedrag van € 139. Het is een originele eyecatcher waar je met vrienden veel plezier aan gaat beleven.

Lees meer over gezond eten en wokken op lifestyle platform mensgoodlife.


eenvoudig buiten koken

gezond buiten eten

what a wok buiten

gezond eten