gezond-eten
Good food & alenkasm

Gezond eten zonder gedoe

Gezond eten zonder gedoe. Kon dat maar iedere dag he? Nou, zo moeilijk is het niet! Met de Good Food boeken van Laurianne Ruhé tover jij in een handomdraai en binnen 20 minuten gezonde en heerlijke gerechten op tafel. Let’s eat!

Good Food

good-food

De beste versie van jezelf met verrassend gevarieerde en gezonde gerechten. Dat klinkt goed en het kan! Met de hulp van health freak Laurianne Ruhé kost het je geen moeite om lekkere en gezonde gerechten op tafel te zetten. De GoodFood-methode is gemakkelijk te integreren in je dagelijks leven. Je hoeft geen borrel meer over te slaan of bescheiden een salade te bestellen tijdens een diner. Leer op een speelse en enthousiaste wijze uitgebalanceerde gerechten te maken en doe praktische tips op over de alternatieven voor bepaalde voeding. Laurianne benaderd je in haar boek op een laagdrempelige en persoonlijke manier.

Praktische insteek

Haar praktische insteek in Good Food blijkt overduidelijk uit haar belangrijkste boodschap: dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gezonde voeding blijvend in je dagelijks leven te integreren. Deel 1 van het boek geeft theoretische informatie, tips en tricks. In het tweede deel ga je aan de slag met verrukkelijke recepten! Maak jij gezonde keuzes? Dan ga jij een healthy en happy goodlife tegemoet! En die kilootjes te veel? Die verdwijnen vanzelf, don’t worry about it.

Good Food in 20 minuten

good-food-20-minuten

Je bent goed op weg met lekker en gezond eten. Maar hoe ga je dit op de lange termijn volhouden met elke dag die overvolle agenda op de loer? Good food in 20 minuten is de oplossing! Het is een uitbreiding op Good Food waarin jij nog meer recepten en praktische tips kunt vinden. Recepten die binnen 20 minuten op tafel staan en hiermee perfect passen in je drukke levensstijl. Voedzaam ontbijten, lunchen en dineren met af en toe een traktatie in de vorm van een lekkere snack, gezond sapje of frisse smoothie. Goed om te weten is dat alle recepten vrij zijn van gluten, koemelk en toegevoegde suikers. Haar recepten zijn voorzien van een ranking, zodat je zelf kunt kiezen voor het niveau van het gerecht.

Modern koken

Door de aansprekende afbeeldingen krijg je sowieso zin om de recepten te proberen! De vlotte schrijfstijl past wat ons betreft goed bij de moderne jongeren die leven in een razendsnelle samenleving. Modern koken en nog lekker ook. En vergeet niet: 1 verandering per dag is al gauw 365 veranderingen per jaar! Met slechts een paar aanpassingen is jouw levensstijl al snel een stuk gezonder.

Lees meer over gezond eten en koken op lifestyle platform mensgoodlife.

Sfeerimpressie

good-food-gerecht-1
good-food-gerecht-2
good-food-gerecht-3
good-food-gerecht-4