heerlijke-kip-bij-the-hen-house-in-breda
heerlijke-kip-bij-the-hen-house-in-breda

Heerlijke Kip bij The Hen House in Breda

Proef de heerlijke kip bij The Hen House in Breda, the place to be als het om smaakvolle en eerlijke kip gaat. De redactie van mensgoodlife heeft hem al geproefd op het station in Breda. De eerste indruk is positief, de smaakvolle hen burger kwam niet uit het frituurvet en werd in de pan bereid. Een smaakvolle, relatief gezonde snack voor on the go, tijdens de lunch of als avondmaaltijd.

Eerlijke kip bij The Hen House in Breda

De kip van The Hen House is een echte Hollandse Beter Leven-kip die leeft op speciaal geselecteerde pluimveebedrijven. De geselecteerde kippen worden goed behandeld en hebben voldoende ruimte om lekker te scharrelen. En dit proef je, in tegenstelling tot de bekende plofkip proef je hier heel wat anders. O ja, en de kip is nog halal ook.

De KFC maar dan gezond

Zelf vinden we The Hen House in Breda, een soort Kentucky Fried Chicken, maar dan gezonder. Als lunch namen we een frietje en een hen burger, waarbij we verrast werden door de burger. Een flink krokant broodje met een hen burger vol van smaak. Alleen al met de hen burger heb je als lunch meer dan voldoende, dat verzekeren we je! Naast kip kan je ook friet, salade, appelmoes, soep, lasagne en andere gerechten bestellen. Er is dus voor ieder wat wils.

Bestel je Hen Burger online

De heerlijke kip bij The Hen House is te proberen in Breda of Rotterdam, waarbij je ook nog eens via Thuisbezorgd.nl kan bestellen. Let op, je kan hier alleen pinnen. Good food, fast, Enjoy Goodlife!

Check meer lekkere broodjes op mannen blog mensgoodlife.