kies-voor-een-gezonde-maaltijdbox-met-producten-van-de-boer
kies-voor-een-gezonde-maaltijdbox-met-producten-van-de-boer

Kies voor een gezonde maaltijdbox met producten van de boer

De afgelopen maanden hebben we het allemaal voorbij zien komen: rijen voor de supermarkt, supermarkt wagentjes vol met blikvoer en niet te vergeten, lege schappen wc papier. Ook waren de wachtrijen om een maaltijdbox te bestellen bij de bekende supermarkten ongekend. Doordat sommige mensen massaal eten hebben ingeslagen, hebben de meeste supermarkten een record omzet behaald. Soms is de omzet zelfs hoger dan met de Kerstdagen.

Maar elke medaille heeft een keerzijde. Er wordt namelijk veel minder geconsumeerd in de horeca. Hierdoor blijven onze lokale boeren met flinke voedseloverschotten zitten. Dit is niet alleen milieuonvriendelijk, maar ook nog eens sonde van al dat lekkere eten!

Bovendien is het (al helemaal) in tijden van crisis des te belangrijker dat wij onze lokale ondernemers supporten. En tot slotte is het natuurlijk veel gezonder om verse producten te consumeren, in plaats van eten dat in massa-aantallen in een fabriek is verwerkt. Daarom willen wij je graag informeren over de gezonde maaltijdbox Boerproeverij.

Boerproeverij maaltijdbox

Trouw Nutrition is met verschillende lokale boeren een samenwerking begonnen. Samen hebben zij twee lekkere en gezonde maaltijdboxen samengesteld. In de Boerproeverij BBQ maaltijdbox vind je allerlei kwaliteitsvlees, bijvoorbeeld kalfsentrecotes, kippendijsaté en varkenslapjes. Perfect voor een barbecue met je familie of vrienden. Daarnaast verkopen ze ook nog de Boerproeverij Borrelbox. Deze Box bestaat uit heerlijke kaas- en vleessoorten, bijvoorbeeld gedroogde ham en zachte geitenkaas.

Bestellen

Je kunt de maaltijdbox eenvoudig bestellen via de site van Boerproeverij. Vervolgens kun je er voor kiezen om je maaltijdbox op te gaan halen of thuis te laten bezorgen. De bus waar je de box kunt ophalen rijdt rond door Nederland en staat op verschillende plaatsen en tijden, welke je kunt vinden op de website. Maar je kunt natuurlijk ook voor 5 euro een maaltijdpakket thuis laten bezorgen.

Go Local met een boerproeverij and enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over gezondheid en eten? Lees dan verder op Nederlands nummer 1 lifestyle platform voor moderne mannen mensgoodlife.