met-deze-noodlesoepen-eet-je-lekker-en-snel
met-deze-noodlesoepen-eet-je-lekker-en-snel

Met deze noodlesoepen eet je lekker en snel

Noodles zijn gemaakt van slierten ongerezen deeg en worden van origine op veel plekken in Azië gegeten. Maar inmiddels zijn ze wereldwijd razend populair. Van instant noodles tot rijstnoodles of udonnoodles. Met name de noodlesoep is een comfortfood waar je echt blij van kunt worden. En dat heeft verschillende redenen! Los van het feit dat een noodlesoep erg smaakvol is, is het vaak ook nog eens binnen no-time klaar. Met deze nieuwe soeppakketten van Albert Heijn serveer je thuis in een handomdraai de lekkerste noodlesoepen.

De drie smaken

Albert Heijn heeft onlangs drie nieuwe kant-en-klare noodlesoep pakketten op de markt gebracht: de AH noodlesoep chicken togarashi, veggie shiitake en sesame shrimp.

  • Chicken togarashi: met groenten, noodles, gegaarde kippendijfiletreepjes, smaakpasta met sojasaus, gekookt scharrelei en kruidenmix.
  • Veggi shiitake: met groenten, noodles, roerei, smaakpasta met kokosmelk, gebakken uitjes- kokosraspmix en verse koriander.
  • Sesame shrimp: met groenten, noodles, smaakpasta met sojasaus, gekookt scharrelei, garnalen en sesamzaadmix.

Het bereiden van de noodlesoepen

Het enige dat je hoeft te doen is het aan de kook brengen van de groenten, de smaakpasta en water in de pan of in de magnetron. Serveer vervolgens de soep in een kom en voeg de sesammix toe. Met deze topping maak je de soep helemaal af.

Dat wordt genieten… Smakelijk eten!

Gordon Ramsay Noodles

Wil je meer lezen over eten en heerlijke gerechten? Lees dan snel verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.