verras-je-partner-met-een-ontbijt-op-bed
verras-je-partner-met-een-ontbijt-op-bed

Verras je partner met een ontbijt op bed

Een ontbijt op bed is het ultieme verwenmoment, start van de dag en een mooi gebaar. Want zeg nou zelf, hoe heerlijk is het om zo nu en dan een ontbijtje op bed te ontvangen? Of om je partner, vader of moeder hier zelf mee te verrassen? Maar wat is er nou echt onmisbaar op jouw dienblad? Bekijk onze tips.

Een goed ontbijt is opstaan met een lach een goed begin van de dag!

Het ontbijtje op bed

Ben je op zoek naar wat food inspiratie voor jouw ontbijtplank? Denk dan in ieder geval aan de volgende ingrediënten:

  • Eitje: Gekookt of gebakken. Let op dat je het eitje kookt of bakt naar wens, bijvoorbeeld niet te zacht, te hard, scrambled of een spiegelei.
  • Zoetigheid: Voeg wat gezonde, zoete fruitsoorten toe, bijvoorbeeld aardbeien en frambozen (afhankelijk van het seizoen). Trek in minder gezond? Dan is een donut ook lekker en makkelijk. Of american pancakes.
  • Hartigheid: Eet je partner of familielid vaak boterhammen of harde broodjes? Vergeet deze dan niet toe te voegen. Inclusief beleg en boter. Een croissantje of een tosti vallen ook vaak goed in de smaak!
  • Yoghurt: Kwark of (drink)yoghurt is altijd een goed idee om de dag rustig mee op te starten. Voeg eventueel druiven of aardbeien toe. Of granola of muesli.

Drinken

Zet op het einde de koffie of thee zodat deze nog goed warm is wanneer je het serveert. En vergeet eventueel de melk of suiker niet toe te voegen. Naast een kopje koffie of thee is een smoothie ook lekker om de dag mee op te starten. Met daarin groentes en fruit naar keuze.

Ontbijt bestellen

Weinig tijd of geen inspiratie? Dan kun je ook een ontbijt bestellen bij de ontbijtservice. Kies uit verschillende pakketten en gelegenheden en laat het ontbijt bezorgen bij jou thuis. Lekker makkelijk!

Enjoy breakfast & have a good day!

Wil je meer lezen over eten en drinken? Lees dan verder op online lifestyle nieuwsblog voor mannen mensgoodlife.