bubbel-erop-los-in-een-bubbelbad
Pixabay

Bubbel erop los in een bubbelbad

Geniet ook tijdens de koudere dagen van warme bubbels. Zo verstijven je spieren niet wanneer het wat kouder is en ben jij altijd lekker ontspannen. Er zijn ontelbaar veel soorten bubbelbaden… in dit artikel nemen we je dan ook graag mee in een wereld vol bubbels.

[divider]Bubbel erop los in een bubbelbad[/divider]

Wat is een bubbelbad

Een bubbelbad is een verward bad met een temperatuur rond de 37 tot 38 graden. De vele bubbels die je voelt in een bubbelbad zijn van lucht gemaakte bellen. Deze kunnen uit allerlei richtingen komen. Vaak krijgen de bellen extra lucht door waterstralen in te zetten. Deze waterstralen masseren je lichaam, wat in veel gevallen een ontspannen gevoel geeft. Een ander woord voor een bubbelbad is whirlpool (Engels). Veel mensen gebruiken ook weleens het woord Jacuzzi, maar in feite is dat een Amerikaanse merknaam. Moet je maar eens nagaan hoe sterk deze merknaam is…

Voordelen van het gebruik van een bubbelbad

Tijdens het bubbelen in een bubbelbad geniet je van een heerlijke massage. Een massage die je spieren ontspant en gewrichten ontlast. Dit zorgt ervoor dat kleinere blessures sneller genezen, de bloedsomloop stimuleert en je slaapkwaliteit verbetert. Zorg er alleen wel voor dat je het water goed onderhoudt door hem schoon te houden. Een adviseur in een winkel kan je hier meer over vertellen. Zo wil je natuurlijk bacteriën geen kans geven en optimaal kunnen genieten tijdens elke bubbelbad sessie.

Waar kan ik een bubbelbad kopen

Met een showroom van maar liefst 35.000 vierkante meter biedt Fonteyn Spas een enorm aanbod aan wellness oplossingen voor thuis. Veel mensen brengen graag een bezoekje en zien Fonteyn Spas dan ook als een dagje uit. Er zijn meer dan 100 verschillende modellen, er is voor ieder wat wils. Naast nieuwe Spas zijn er ook outlet Spas, ofwel bubbelbaden die een tweede kans krijgen. Dit zijn vaak demomodellen die vrijwel nieuw zijn en wellicht beter betaalbaar zijn. 3 persoons wit, 5 persoons wit, mooie spa in het zwart met een waterval en ledverlichting, massage op de muziek, noem het op en het is er. En je hebt er al één vanaf 2.690 euro. Zelfs ronde spas en hoekmodellen. Het kan allemaal. Zelfs testen in de winkel is mogelijk. Zo weet je zeker dat je een spa koopt die bij jouw persoonlijke wensen past.

[divider]Ontdek Fonteyn Spas[/divider]

Ontdek meer ontspannen nieuws voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.