welk-type-vrouw-past-bij-jou
welk-type-vrouw-past-bij-jou

Welk type vrouw past bij jou?

Keer op keer een relatie die stuk loopt? Onverenigbare karakters of heb je vergeten naar haar sterrenbeeld te vragen?  Maak het jezelf makkelijk en lees de horoscoop van vandaag welk type vrouw bij je past.

Ram 21 maart t/m 20 april

Vrouwen vinden je indrukwekkend

Jij houdt van het uitgaansleven, je bent avontuurlijk en enorm spontaan. Je houdt niet van vrouwen die je betuttelen of zich bezitterig gedragen. Jij neemt de leiding in een relatie en je bent zo dynamisch dat niet alle vrouwen je bij kunnen houden. Daarom past een Tweelingen het beste bij jou, ze is onafhankelijk en levendig. Ook met een Weegschaal word je gelukkig, je voelt je aangetrokken tot een Weegschaal omdat het zo complex is haar te versieren, ze is heel aantrekkelijk en heeft enorm veel humor.

Stier 21 april t/m 21 mei

Vrouwen vinden je attent

Je hebt een verleidelijke stem en bent fysiek enorm aantrekkelijk. Je houdt niet van vrouwen met een brutale mond en vrouwen die je opjagen of onder druk zetten. Daarom past het sterrenbeeld Steenbok het beste bij jou. Ze is kieskeurig, ambitieus, alert, discreet en zoals jij attent. Ook past een sensuele Weegschaal bij jou, ze is romantisch, zelfverzekerd en sociaal begaafd. Met een Schorpioen sterrenbeeld, je tegenpool kun je ook een geweldige relatie hebben, ze is loyaal, geheimzinnig en strijdlustig.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Vrouwen vinden je opwindend

Jij voelt je het gelukkigst als je gezonde spanning voelt. Jij bent interessant en je hebt een scherpe blik. Je houdt niet van vrouwen waarmee je geen gesprek op niveau kunt voeren. Van vrouwen die geen interesse tonen in je werk, hobby’s of andere dingen waar jij je mee bezig houdt word je niet warm. Daarom past een Boogschutter bij jou, ze is warm en kan luisteren als geen ander. Ze heeft humor en is zoals jij avontuurlijk, bovendien heeft ze naast een relatie altijd een eigen leven. Met een vrijheidlievende, sprankelende en geestige Weegschaal sterrenbeeld kun jij ook oud worden.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Vrouwen vinden je fascinerend

Jij kunt haarfijn aanvoelen hoe een ander zich voelt en geen ander sterrenbeeld is zo liefdevol als een Kreeft. Je houdt niet van vrouwen die alleen met zichzelf bezig zijn of opscheppen over zichzelf, kennis of connecties, dan sluit je je af. Een Waterman is de juiste vrouw, jullie hebben een fantastische chemie en sluiten zich niet voor elkaar af. Het fascinerende, open, individualistische en inspirerende karakter van een Waterman maakt je leven luchtig en gelukkig. Een Vissen kan ook de perfecte type vrouw voor je zijn. Ze is vrijgevig, hulpvaardig, huishoudelijk, soepel en stralend.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Vrouwen vinden je onweerstaanbaar

Jij bent betrokken, enthousiast en kijkt liever vooruit dan achteruit. Vrouwen die het over verdriet en pijn hebben dat zich in het verleden heeft afgespeeld passen niet bij je. Jij leeft liever in het nu. Een Steenbok past bij je omdat ze het net als jij belangrijk vindt zich aan afspraken te houden. Met een Schorpioen kun je ook oud worden. Ze is hartstochtelijk, beheerst, tactvol en ongelofelijk sensueel.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Vrouwen vinden je smaakvol

Jij bent gehecht aan je eigen manier om dingen te doen. Een vrouw die jou of de inrichting in je woning wil veranderen graaft haar eigen graf. Een Vissen past bij jou, ze neemt je zoals je bent, is goed gekleed, beschermend, romantisch en bovenal eerlijk. Met een Stier sterrenbeeld kun je ook een geweldig liefdesleven hebben. Ze is betrouwbaar, liefdevol, recht door zee, evenwichtig en zelfverzekerd.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Vrouwen vinden je charismatisch

Jij bent bijzonder sociaal en sluit snel en veel vriendschappen. Jij behoort tot de verleidelijkste minnaar in de dierenriem. De vrouw die bij jou past is een Waterman jullie hebben enorm veel plezier met elkaar en ze haalt het beste uit je naar boven. Een Ram is ook een vrouw waar je het goed mee kunt vinden vooral seksueel. Ze is besluitvaardig, overtuigend, resoluut, spraakzaam, toegewijd en trouw.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Vrouwen vinden je betoverend

Jij bent hartstochtelijk en ongekend verleidelijk, vrouwen vallen als een blok voor je. Je houdt niet van vrouwen die te persoonlijk zijn. Je beantwoordt niet graag alle vragen over jezelf. Een Steenbok is de perfecte type vrouw, ze respecteert je gereserveerde gedrag en begrijpt dat jij sarcastisch kunt zijn. Een Leeuw past ook bij je, ze is beschermend, uitdagend, optimistisch, extravert en zelfverzekerd.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Vrouwen vinden je charmant

Jij hebt een positieve houding en je optimisme trekt veel vrouwen aan. Jij houdt niet van vrouwen die negatief zijn of gekunsteld gedrag vertonen. Met een Stier kun je een vriendschappelijke relatie opbouwen, ze is attent, zelfverzekerd, stabiel en betrouwbaar. Ook past een Maagd bij je omdat je bij dit type vrouw altijd op haar kunt rekenen. Ze is serieus, hulpvaardig, beleefd, eerlijk, grondig en nuchter.

Steenbok 23 december – 20 januari

Vrouwen vinden je seksueel

Jij bent ambitieus en bijzonder verantwoordelijk. Als een vrouw al haar charmes inzet geniet je maar als ze saai en voorspelbaar gedrag vertoont knap je af.  Een partner die uitstekend bij je past is een Stier, jullie hebben veel gemeen. Ze is Stabiel, betrouwbaar, zorgzaam, seksueel, verantwoordelijk en net zoals jij een harde werker. Een Leeuw past ook bij je omdat ze trouw, stabiel, trots, steunend en enorm gul is.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Vrouwen vinden je spannend

Jij bent levendig en je hebt geen interesse in een relatie met te veel gedoe. Jij wilt je vermaken en vooral niet te veel geclaimd worden. Een Kreeft past bij jou, ze claimt je niet en laat je vrij in jullie relatie. Ze is joviaal, waarderend en fantasierijk. Een vrouw die ook bij je past is een Ram, ze is bemoedigend, betrokken, dynamisch en heeft net als jij energie voor tien.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vrouwen vinden je verleidelijk

Je voelt je aangetrokken tot verschillende soorten mensen maar toch ben je kieskeurig.

Je houdt niet van oppervlakkige vrouwen en ook niet van vrouwen die zich emotioneel niet kunnen geven. Daarom past een Kreeft goed bij jou, ze is aanhankelijk, beschermend, fantasierijk en tolerant. Ook een Schorpioen kan jou gelukkig maken. Ze begrijpt als geen ander dat je extreem gevoelig kan zijn. Ze is zorgzaam, betrokken en net zoals jij jaloers.

Ontdek meer psychologische artikelen op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.