Welk scheerapparaat past bij jou
Philips

Welk scheerapparaat past bij jou

De keuze is enorm, maar welk scheerapparaat past bij jou? Met een aantal praktische tips helpen wij je op weg met het maken van de juiste keuze. Sneetjes en een geïrriteerde huid zijn verleden tijd!

In de ochtend een geweldig scheerapparaat uit de lade pakken en in no-time jezelf glad scheren. Dat wil toch iedere man? Je maakt hiermee een goede start van de dag en voelt je beter met deze verzorgde looks. Door met een bij jou passend apparaat elektrisch te scheren voorkom je wondjes en huidirritatie.

Waar let je op bij een scheerapparaat

Gemak

Gemak dient de mens. Scheerapparaten zijn eenvoudig om mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Met een oplaadbaar scheerapparaat, is ook draadloos scheren een handige optie. Ook iets om te onthouden, je hebt bijna geen aanvullende producten nodig voor een goede scheerbeurt. Flexibel en snel dus!

Gevoelige huid

Niemand wil een geïrriteerde huid of wondjes bij het scheren. Heb je een gevoelige huid? Dan is het verstandig om te kijken naar een apparaat waarmee je nat kunt scheren. De combinatie van warm water en scheerschuim maakt de baardhaartjes zachter en belast je de huid minder tijdens het scheren.

Type baard

Heb jij iedere ochtend een enorme Viking baard staan? Dan is dit wél iets om rekening mee te houden bij de keuze uit al die scheerapparaten. Het is belangrijk om te weten of je baardgroei uit dikke of zachte haren bestaat. Ieder scheerapparaat is afgestemd op een bepaalde baardtype. Hoe hard je baardgroei is bepaald hoe vaak jij in de week voor de spiegel moet staan voor een gladde look!

Scheerkop

Wij adviseren een roterend scheersysteem met flexibele scheerkop. Waarom? Zodat het apparaat tijdens het scheren de vormen en contouren van je gezicht volgt en ieder stukje huid zo optimaal mogelijk glad geschoren wordt.

Accessoires

Scheerkoppen, onderhoudsmiddelen, reinigingsmiddelen, laadkabels, opbergtassen.. er zijn enorm veel soorten accessoires. Heb jij regelmatig een andere look? Dus bijvoorbeeld gladgeschoren of licht getrimd, dan is het prettig op verschillende opzetstukken te hebben. Een praktische opbergtas maakt het makkelijker om je scheerapparaat mee te nemen op reis. En bij veel gebruik.. is het ook wel hygiënisch om met regelmaat je scheermaatje te onderhouden.

Veel succes met de keuze van jouw ultieme scheerbeleving!