win-dit-scheermes-en-je-hebt-net-als-de-peaky-blinders-nooit-meer-last-van-huidirritatie-en-ingegroeide-haartjes
win-dit-scheermes-en-je-hebt-net-als-de-peaky-blinders-nooit-meer-last-van-huidirritatie-en-ingegroeide-haartjes

Win dit scheermes en je hebt net als de Peaky Blinders nooit meer last van huidirritatie en ingegroeide haartjes

Eerder gaven wij in ons scheren doe je zo artikel al informatie over hoe jij je het beste kunt scheren om huidirritatie en ingegroeide haartjes te voorkomen. Nu geven wij jou de kans om er net zo indrukwekkend bij te lopen als de mannen in Peaky Blinders. Lees snel verder en ontdek hoe jij dit scheermes kunt winnen.

Wat kan nou de oorzaak zijn dat de mannen van de serie Peaky Blinders er constant zo strak bijlopen, maar jij dit gladde resultaat nog steeds niet hebt bereikt? Waarschijnlijk ligt het antwoord in de inferieure meerbladige (wegwerp)mesjes die je nog steeds gebruikt. Volgens Shelby Original kiezen de gebroeders Shelby namelijk voor kwaliteit. Vanaf nu kun jij dit gelukkig ook doen!

Shelby Original is opgericht door drie Nederlanse broers die moe werden van scheerproducten die niet aan de verwachtingen voldoen. Waarschijnlijk ook een bekende frustratie bij jou. Gelukkig hebben de broers een merk opgebouwd waarbij elke man die op zoek is naar kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en schoonheid terecht kan.

Het belangrijkste onderdeel van jouw scheerbeleving

Het eerste product wat Shelby Original lanceert is direct het belangrijkste onderdeel van jouw scheerbeleving: het scheermes. Hoewel meerbladige cartridge fabrikanten je wijsmaken dat elk nieuw mesje een verbetering is en een beter scheerresultaat oplevert klopt dit niet. Je hebt alsnog last van huidirritatie, ingegroeide haren en de mesjes worden ook sneller bot dan ze je in eerste instantie laten geloven. Het lijkt daarnaast een goedkope optie, maar op jaarbasis valt dit vies tegen.

Shelby Original heeft de oplossing gevonden in de klassieke safety razor. Met The Authentic Shave is Shelby Original klaar om het ‘meer mesjes is beter’ gedachtegoed aan diggelen te slaan. Meer mesjes geeft juist meer problemen. De meerbladige scheermesjes trekken namelijk aan het haar met het eerste mes en snijden deze vervolgens met de andere mesjes onder de huid af. Bij het teruggroeien veroorzaakt dit huidirritatie en ingegroeide haren. Het enkele mes van The Authentic Shave snijdt het haar daarentegen precies op het oppervlak van de huid zonder huidirritatie te veroorzaken of oneffenheden achter te laten.

Het beste scheerresultaat

Iedereen kan dus nu beste scheerresultaat ervaren. Dit resultaat behaal je mede doordat de scheerkop zeer licht over de huid glijdt waardoor je geen druk hoeft uit te oefenen.

Verder ligt het scheermes perfect in de hand en is het een sieraad voor je badkamer. Wees eerlijk, deze safety razor ziet er toch een stuk indrukwekkender uit dan een (plastic) wegwerpmesje? Precies! Scheren is een kunst, dus ga voor kwaliteit en ontdek het beste scheerresultaat zonder huidirritatie en ingegroeide haartjes.

Win deze ultieme scheerbeleving

Shelby Original lanceert The Authentic Shave op 22 augustus 2020. Om deze lancering te vieren houden zij een give away waarbij ze maar liefst 5 gift sets weggeven. De winnaars worden 11 augustus 2020 om 20:00 bekend gemaakt. Zorg dat je dit scheermes niet misloopt! Klik hier om kans te maken. Via deze link kun je ook meteen meer te weten komen over dit prachtige scheermes.

Ontdek het geheim van de ultieme scheerbeleving, enjoy goodlife!

Ontdek meer scheertips op lifestyle platform en mannen blog mensgoodlife.