Buitenaards lekker slapen met Simba
Simba

Buitenaards lekker slapen met Simba

Buitenaards lekker slapen met Simba, het is eindelijk echt mogelijk met de State of the art Simba hybrid pillow. Een revolutionaire kussen die beschikbaar is voor elke moderne man die een gezonde levensstijl en goede nachtrust belangrijk vindt.

Buitenaards lekker slapen met Simba

Een kussen dat oorspronkelijk ontwikkeld is voor de NASA, dat geloof je toch zeker zelf niet? Toch is het zo dat deze revolutionaire one-type-fits-all kussen ruimtevaart-gecertificeerde technologie combineert met ultra-premium materialen voor elk type slaper. Deze kussen is voorzien van intelligente Nanotube-technologie en is daarmee het meest ondersteunende kussen op de markt dat zich volledig aan jou aanpast. Je bepaalt zelf hoe zacht of stevig je jouw kussen wilt hebben. Dit door er een hoeveelheid Nanotubes uit te halen, of juist bij te doen. De kussenhoes is samengesteld met het fijnste katoen dat er is en bestaat uit een mix van premium eendendons (90%) en veren (10%), zodat jij kunt genieten van de meest vredige een luxueuze nachtrust die er is. Het klinkt misschien een beetje decadent maar slapen op eendendons is absoluut een verlichting. Er zitten allerlei technische snufjes verwerkt in de kussens van Simba, waar je absoluut versteld van zult raken.

Het geheim van Simba

Vergeet niet dat het geheim van de Simba kussen binnenin zit. Daar waar je normaliter een kussen selecteert op hoe hij er vanuit de buitenkant uitziet, kies je dit kussen juist voor de inhoud. Met het slechte been uit bed stappen is vanaf nu verleden tijd. Want iedere vorm, gewicht of positie van je hoofd heeft invloed op hoe de kussen zich aan jou aanpast zodat hij je de perfecte ondersteuning biedt. Daarbij zorgt de OUTLAST® technologie voor een optimale temperatuurregulering. Je kussen zal nooit meer te koud of te warm aanvoelen tijdens je slaap. Je moet er niet aan denken om door verhitting elke keer weer uit je remslaap wakker te worden. Een goede nachtrust is voor de moderne man (met kinderen) van essentieel belang.

De kussens zijn uitgevoerd in twee varianten: Simba Hybrid Pillow met OUTLAST® en dons voor 105 euro in 50×70 en 60×60 cm en een variant zonder OUTLAST® en dons voor 75 euro.

Review slapen met Simba

Onze mensgoodlife redactie heeft de kussens (met OUTLAST® en dons) mogen uitproberen en de test is geslaagd! Samen met mijn vriendin probeerde we de Simba kussens uit. Het viel ons op dat je zelf een kant kon kiezen waarop je wilt slapen. De ene kant voelt cool aan dankzij de OUTLAST® met dons en de andere kant voelt weer zacht door de microvezels. Kwalitatief vinden we hem erg goed omdat hij zowel cool als warm aanvoelt. Wel moet je een handje of zes aan nanotubes uit het kussen halen, als je van een gemiddelde dikte kussen houdt. De inhoud bewaar je overigens in het bijgeleverde zakje. De volgende ochtend werden we opgewekt wakker. Sterker nog ik werd zelfs eerder wakker dan de wekker, dat is nog eens fijn opstaan. En als jij je afvraagt of al deze technologische snufjes echt effect hebben op je slaap is ons antwoord: ja. We raden daarom dit product zeker aan voor de ondernemende lifestyle georiënteerde mannen onder ons. Proberen is ervaren en voor degene die twijfelen, je mag er nog eens 100 nachten op proefslapen ook. Sleep tight, enjoy Goodlife!