draag-je-steentje-bij-en-help-de-lokale-ondernemers
draag-je-steentje-bij-en-help-de-lokale-ondernemers

Draag je steentje bij en help de lokale ondernemers

Lege restaurants en overgebleven voedsel… COVID heeft een enorme impact op (onder andere) onze lokale horecagelegenheden en producenten. Deze lokale ondernemers hebben het moeilijk en wij kunnen ze steunen! Lees gauw verder om te kijken hoe.

Thuiswerken: Benut je pauzes en tussendoortjes

Thuiswerken is de norm en dat gaat gepaard met wat tijd “over”, Je hebt immers geen reistijd meer. Deze tijd kun je goed benutten om de lokale ondernemers te steunen. Zoek in je pauze of even tussendoor een ondernemer in de buurt op en koop daar je boodschappen. Met bijvoorbeeld de lokale bloem, eieren en appels kun je er in het weekend een heerlijke appeltaart van maken. Tip: laat de auto staan en maak een wandeling naar de dichtstbijzijnde boerderijwinkel, zo heb je gelijk je ommetje gemaakt!

Kijk verder dan de supermarkt

De supermarkten draaien een topomzet, het zijn juist de lokale ondernemers die het zwaar hebben in deze coronatijd. Deze laatste groep doet er vaak alles aan om jou toch van dienst te kunnen zijn. Zoek wat adressen van producenten en horecagelegenheden in de buurt en maak gebruik van hun afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Haal je favoriete restaurant in huis

We leven in een moeilijke tijd waarin we zelf positief moeten proberen te blijven. Eens in de zoveel tijd even lekker genieten van een heerlijk menu van je favoriete restaurant kan dan zeker geen kwaad. Haal het af of laat het bezorgen, even lekker thuis uiteten!

Schrijf een review

Heb je dan genoten van een afhaalmenu van een leuk restaurant of heb je ergens verrassend lekkere boodschappen kunnen vinden? Deel het! Laat een review achter en licht je vrienden en familie in!

Steun de lokale ondernemers en ga een hapje bij ze eten, enjoy goodlife!

Vind meer tips op het lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.