zo-regel-jij-eenvoudig-je-transport-naar-denemarken
zo-regel-jij-eenvoudig-je-transport-naar-denemarken

Zo regel jij eenvoudig je transport naar Denemarken

Ben jij van plan om iets te transporteren naar Denemarken? Denemarken is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Olie, zuivel, machines, groente, fruit en chemische producten worden bijvoorbeeld allemaal vanuit Nederland geëxporteerd naar dit land. Deze landen vallen beide in de EU, en daarom verloopt alles op gebied van mensenrechten, vrede en veiligheid gelukkig goed. Dit neemt niet weg dat het transporteren een hoop geregel is. Met een logistiek dienstverlener zoals Cargorilla Logistics kun jij op een eenvoudige en veilige manier je goederen laten transporteren. Dit geldt voor alle type transport: wegtransport, luchtvracht, zeevracht en koeriersdienst.

Transport Denemarken: eenvoudig en veilig met een logistiek dienstverlener.

Soorten vrachten

Je kunt op verschillende manieren vrachten vervoeren naar Denemarken. Het hangt af van het product of materiaal wat je wilt vervoeren om te kunnen bepalen welk soort transport je hiervoor nodig hebt.

  • Allereerst kun je met een groupage kleine ladingen van verschillende bedrijven in één trailer vervoeren. Een groupage is efficiënt en kan je veel kosten besparen.
  • Bij een compleet transport bevat de vrachtwagen daarentegen enkel de goederen of producten van jouw bedrijf.
  • Pallettransport is ideaal voor goederen die te zwaar of te groot zijn voor de pakketpost.
  • Stukgoed transport is het vervoeren van een hoeveelheid die per stuk wordt opgegeven. Deze goederen worden bijvoorbeeld vervoerd in kisten of kratten.
  • Ook kun je met de hulp van een logistiek dienstverlener speciaal- exceptioneel- en zwaar transport vervoeren door heel Europa.

Nog meer voordelen…

Wat zijn nog meer de voordelen van een logistieke dienstverlener? Allereerst kun je de coördinatie uit handen geven. Dit betekent bijvoorbeeld dat alle import- en export en douane documenten geregeld worden. Bovendien wordt er alles aan gedaan om de goederen op tijd te leveren, zelfs bij just-in-time levering.

Offerte aanvragen

Staat jouw bedrijf bij de KVK ingeschreven? Dan kun je eenvoudig je transportgegevens opgeven, oftewel je laad- en losplaats, datum van vertrek, wat je wilt vervoeren en je bedrijfsgegevens. Binnen no-time ontvang jij een kostenplaatje.

Ben jij die Scandinavische ondernemer? Enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over werk en vervoer? Lees dan verder op lifestyle blog voor mannen: mensgoodlife.