de-ultieme-gezichtsmassage-van-foreo-met-de-luna-3
de-ultieme-gezichtsmassage-van-foreo-met-de-luna-3

De ultieme gezichtsmassage van FOREO met de Luna 3

Massages, manicure, pedicure en gezichtsverzorging. In eerste instantie zullen veel mensen dit niet meteen associëren met mannen, maar met vrouwen. Maar waarom is dit eigenlijk? Voor mannen is het toch net zo prettig om een verzorgd uiterlijk te hebben dan voor vrouwen? Een goede skincare is namelijk belangrijk voor iedereen. En dit wordt opgepakt! Want tegenwoordig besteden mannen steeds meer tijd en aandacht aan de uiterlijke verzorging. Lees in dit blog alles over een gezichtsmassage voor mannen.

Voordelen gezichtsmassage

Een gezichtsbehandeling kan je huid grondig reinigen. Hieronder valt onder andere het verwijderen van meeëeters, gerstenkorrels en dode huidcellen. Na de behandeling is je huid goed behandeld en hierdoor zal het glad doen aanvoelen. De huid kan gereinigd worden met een scrub, peeling, maskers. Na de reiniging moet je ervoor zorgen dat je huid goed hydrateert. In de meeste gevallen is de huid van de man ook droger dan de huid van een vrouw.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van een gezichtsbehandeling voor mannen is het feit dat ingegroeide haren, een droge huid of snijwondjes door het scheren eens goed aangepakt worden. Tip: zorg ervoor dat je niet net je baard hebt geschoren voor een behandeling, dit kan ontzettend prikken en irriteren!

FOREO

FOREO is een product ontstaan in Zweden. Het is een speciale reinigingsborstel waarmee jij thuis je huid grondig kunt reinigen, hydrateren en verzorgen. Door middel van een applicatie en een bluetooth verbinding op je mobiel kun je deze twee apparaten aan elkaar koppelen. Je kunt zelfs kiezen uit 16 verschillende soorten standen. Voor ieder type huid zit er dus wel een goede stand tussen. Niet alleen is dit ontzettend goed voor je huid, het is ook nog eens erg aangenaam om je gezicht te masseren met de FOREO.

Hoe gebruik je het?

Maak je gezicht vochtig en zet de FOREO aan door twee keer op de AAN-knop te drukken. Vergeet niet je favoriete skincare product op te smeren en je kunt aan de slag! Maak ronde bewegingen met de Foreo over je huid. Na ongeveer twee minuten is het product goed ingewerkt en ben jij gegarandeerd van een gladde, schone huid.

Geniet van de beste gezichtsverzorging voor mannen, enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over gezondheid en uiterlijk? Lees dan verder op lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.