deze-verzorgingsproducten-zijn-onmisbaar-in-de-badkamer
deze-verzorgingsproducten-zijn-onmisbaar-in-de-badkamer

Deze verzorgingsproducten zijn onmisbaar in de badkamer

Woon jij samen met je vriendin of een andere vrouwelijke huisgenoot? Dan is de kans groot dat minimaal de helft van je badkamermeubel wordt ingepikt door haar spullen. Maar het is tijd voor verandering! Ook voor mannen is de badkamer een fijne plek om even op te frissen en tot rust te komen. Dus claim alvast maar wat opbergplek bij de spiegel. Tegenwoordig houdt het namelijk niet op bij enkel tandenpoetsen en douchen. Er zijn nog talloze andere verzorgingsproducten die een goed verzorgde man dagelijks gebruikt. Check met onze tips meteen of jouw badkamer kast compleet is.

Manproof bathroom = goodlife!

Reinigingsproducten

Het reinigen van je gezicht willen wij mannen weleens vergeten. Maar het is zeker niet onbelangrijk. Reiniging draagt bij aan het voorkomen van onzuiverheden en verstopte poriën. Maak je handen schoon, breng de crème licht aan op een schone huid en laat het goed intrekken. Met een dag-en nachtcrème kun jij je dag goed beginnen en ook weer goed eindigen.

Haarproducten

Er zijn verschillende verzorgingsproducten om jouw haar in shape te brengen en te stylen. Wax is wat vetter dan gel, droogt niet en gaat daarom ook niet zo gemakkelijk uit je kapsel. Wat werkt het best bij jouw coupe?

Parfum

Producten met parfum zorgen ervoor dat je lekker ruikt en er dus verzorgd bij loopt. Douchegel, aftershave, deodorant en parfum zijn daarom onmisbaar bij de dagelijkse hygiëne en verzorging van de man.

Scheerproducten

Met een bodygroomer verwijder of trim je lichaamshaar, bijvoorbeeld van je benen of rug. De beste bodygroomer vinden wij het product van HelpingCherry. Deze is alles in één, waterdicht en laad snel op. Wil je je gezicht scheren? Gebruik dan een traditioneel scheerapparaat of baardtrimmer en scheer je gezicht mooi glad.

Overige verzorgingsproducten

Naast bovenstaande verzorgingsproducten is het handig als je een tandenborstel, tandpasta, nagelknipper en epileer pincet in de buurt hebt liggen om jezelf te kunnen verzorgen in de badkamer.

Wil je meer lezen over lichaam en gezondheid? Lees dan verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!