GENTLE levert de verzorging die iedere man nodig heeft
GENTLE levert de verzorging die iedere man nodig heeft

GENTLE levert de verzorging die iedere man nodig heeft

Een onderdeel van zelfzorg is je persoonlijke verzorging en een goede huidverzorgingsroutine is daarbij belangrijk, ook voor mannen. Na het succes van Olcay Gulsen Beauty lanceert dit merk nu een lijn die speciaal op mannen gericht is. In deze collectie van GENTLE by Olcay Gulsen vind je 4 verschillende producten die essentieel zijn om de huid van elke man de nodige verzorging te geven.

GENTLE

De herencollectie is ontstaan vanuit de gedachte dat je goed voor jezelf en je omgeving moet zorgen, je moet zachtaardig zijn. Zo ontstond de effectieve en eenvoudige huidverzorging voor de moderne man. Bij deze GENTLE collectie is alle poespas en moeilijkheid achterwege gelaten. What you see is what you get en dat is een snel stappenplan dat je huid voorziet van de nodige verzorging.

N°0 Face Wash

Je begint met een milde maar effectieve cleanser die je huid reinigt van vuil en onzuiverheden. Tegelijkertijd zorgt het voor een gehydrateerd gezicht. Deze Face Wash kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken voor een fris gezicht.

N°1 Essential Serum 

De volgende stap is het Essential Serum dat verzachtend en kalmerend werkt en ook oneffenheden, de zichtbaarheid van poriën en een doffe teint vermindert.

N°2 Daycream

De Day Cream van deze collectie hydrateert de huid tot 24 uur lang en bevat verschillende krachtige ingrediënten voor een gezonde huid.

N°3 Miracle Blur

Stap 3 is gebaseerd op de bestseller uit de vrouwencollectie. Deze Miracle Blur vervaagt poriën en fijne lijntjes. Het vermindert roodheid en glimmen.

N°4 Skin Perfector

Dan eindigen we met de Skin Perfector waarmee we een lichte dekking op de huid aanbrengen. Met een natuurlijke, gezonde teint als gevolg. Deze formule biedt naast de langdurige hydratatie ook SPF20 om de huid tegen UV-straling te beschermen.

Ontdek deze gemakkelijke huidverzorgingsroutine en profiteer van de voordelen, enjoy goodlife!

Vind meer gezondheid nieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.