haal-italie-in-huis-met-de-producten-van-aqua-di-parma
haal-italie-in-huis-met-de-producten-van-aqua-di-parma

Haal Italië in huis met de producten van Aqua di parma

Ga jij nog op vakantie naar Italië? Of wil je die heerlijke Italiaanse cultuur en geur weer in eigen huis halen? Dat kan! Acqua di parma is een Italiaans lifestyle merk dat in 1916 in Parma is opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in unisex Italiaanse parfum. Maar Acqua di parma heeft nog veel meer in haar assortiment, namelijk shampoo, douchegel, deodorant en aftershave. Bovendien verkopen ze ook veel lifestyleproducten, bijvoorbeeld geurstokjes voor in huis of geur diffusers voor in de auto. Ook heeft Acqua di parma een Blu Mediterraneo parfumlijn opgezet. De blauwe flesjes vol met frisse fruitige geuren zal je doen denken aan de verschillende locaties in Italië aan de Middellandse Zee.

Mirto di Panarea

Panarea is het kleinste bewoonde eiland van de Eolische of Liparische eilanden in de Tyrreense Zee. Het eiland maakt deel uit van Sicilië. Het nachtleven is hier bruisend en kleurrijk. Dit weerspiegelt zich in de geur Mirto di panarea van Acqua di parma. Mirto di Panarea is in 2008 op de markt gebracht. De geur bestaat uit een combinatie van mirte, citrusvruchten en sinaasappel. Ook is een vleugje basilicum toegevoegd.

Fico di Amalfi

Amalfi is een stad aan de Amalfikust in de provincie Salerno. De Amalfikust is een van de mooiste kustlijnen van Europa. Niet voor niets is de stad opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De parfum Fico di Amalfi doet denken aan het Middellandse Zeegebied. met de zoete smaak van sinaasappel, citroen, bittere grapefruit en mandarijn. En niet te vergeten de Amalfi vijg.

Arianca di Capri

Capri is een Italiaans jetset eiland. Het ligt zuidelijk in de baai van Napels. Het is nog redelijk onbekend en daarom is het niet zo toeristisch. In tegenstelling to Panarea is er in Capri geen bruisend nachtleven. Als je hier naar toe gaat, kom je zeker ontspannen en relaxed thuis. Het eiland is ongeveer 10 kilometer groot, dus eigenlijk kun je naar alle highlights wandelen. Het fruitige geurtje Arianca di Capri is in 1999 op de markt gebracht en bestaat uit sinaasappel, bergamot, grapefruit en bergamot.

Ga op vakantie in Italië en geniet van die heerlijke mediterrane cultuur en geur. En als je ook thuis wilt blijven genieten… Kan dat, met de Aqua di parma Blu Mediterraneo collection.

Wil je meer lezen over lifestyle en reizen? Lees dan meer van onze artikelen op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!

Footage: Acqua di Parma