overwinter-de-kou
Rachel Kramer

Overwinter de kou

Overwinter de kou in Nederland. Sommigen houden ervan. Frisse buitenlucht in de ochtend, zonneschijn op je gezicht en als je geluk heb ligt er sneeuw om je heen. Maar niet iedereen houdt van de kou, de donkere dagen en een loopneus waar je niet blij van wordt. Jaarlijks lopen volwassenen gemiddeld 3 keer per jaar een verkoudheid op. 70% van de mensen die verkoudheid oplopen, zijn gelukkig binnen een week al beter! Maar het gebeurt ook vaak dat men 2 weken hiervan last heeft. Dit komt meestal door slaap tekort, te weinig drinken, slechte voeding, te veel medicatie of te veel sporten waardoor je immuunsysteem zwakker wordt.

Overwinter de kou

Verkoudheid is helaas niet te voorkomen. Maar je kunt de verkoudheid een heel stuk verminderen zodat je niet hard wordt getroffen wanneer het je toch te pakken heeft. Mensgoodlife biedt vier tips om je verkoudheid te verhelpen:

Tip 1 – Neem veel rust

Geef verkoudheid geen kans! Versterk je immuunsysteem door te rusten. Daardoor kan je lichaam beter vechten tegen de verkoudheid.

Tip 2 – Veel drinken

Lekker veel drinken. Je lichaam neem heeft voldoende vocht nodig. Dit zorgt ervoor dat je lichaam gemakkelijk de afvalstoffen af kan voeren.

Tip 3 – Vitamine C

Vitamine C is goed voor je weerstand. Eet daarom voldoende aardappels, groentes en fruiten waar vitamine C in zit zoals:
– Sinasappel
– Kiwi
– Spruitjes
– Paprika
– Brocolli
– Aardbei
– Witlof

Je kunt ook kiezen voor vitamine C pillen, mocht je geen kans hebben om aan voldoende vitamine C te komen. Met jouw vitamine C op peil, verlaag jij de kans op verkoudheid.

Tip 4 – Houd je neus schoon!

Ben jij op zoek naar oplossingen om je verkoudheid tegen te gaan? Speciaal voor jou hebben we een aantal producten op een rijtje gezet. Bekijk ze snel.