tips-tegen-snurken
Olly2

Tips tegen snurken

Dat veel mannen last hebben van snurken is algemeen bekend. Maar wat doe je er tegen? Tips tegen snurken lees je hier! Snurken is namelijk iets waar wel degelijk wat tegen te doen valt. Met een paar handige tips, behoor jij straks niet meer bij die 40% van de mannen die snurkt.

Tips tegen snurken

Wil jij tips tegen snurken? Mooi, we hebben er 4 voor je:

1. Houding

Je slaaphouding is erg belangrijk. Slaap je op je zij, dan heb je meer kans op een rustige nachtrust. Lig je bijvoorbeeld op je buik, dan maakt dit de ademhaling moeilijk en verhoogt de kans tot snurken. Een ontspannen lichaam tijdens het slapen is dan ook erg belangrijk.

2. Hoogte van het kussen

Vermijd het gebruik van een te hoog kussen. Ook dit maakt de ademhaling moeilijker, wat het snurken doet toenemen. Dat laatste is juist wat je probeert te voorkomen, let hier dan ook op.

3. Verkouden of allergie

Zodra je verkouden wordt, verhoogt de kans op snurken. Hetzelfde geldt bij een allergie. Het beste wat je dan ook hiertegen kunt doen is langs de dokter of apotheek gaan om een middeltje te halen tegen deze verkoudheid en/of allergie.

4. Genoeg slaap

Zorg je dat je systematisch genoeg slaap- en rusturen maakt. Wanneer je weinig slaap krijgt en een erg druk leven er op na houdt, dan heeft dit invloed op de manier van slapen.

En please.. laat je niet gek maken met slaapmiddelen. Deze zijn slechts tijdelijk en er vanaf komen wil ook nog weleens lastig zijn. Hou het natural, succes en enjoy goodlife!