verzorg-je-huid-en-haar-met-acqua-di-parma
verzorg-je-huid-en-haar-met-acqua-di-parma

Verzorg je huid en haar met Acqua di Parma

Van het wassen van je hoofdhaar tot het scheren van je baard en het verzorgen van je huid. Voor deze aspecten van uiterlijke verzorging hebben we natuurlijk fijne producten nodig. De Barbiere lijn van Acqua di Parma biedt scheer- en afterschaveproducten en verzorgingsproducten voor je gezicht, baard en haar. Vanwege de goede kwaliteit, heerlijke geur en complete lijn lichten we de producten in dit artikel uit.

[divider]Verzorg je huid en haar met Acqua di Parma[/divider]

Volgens traditie

De inspiratie voor de Barbiere lijn van Acqua di Parma kwam van de klassieke man. De gentleman die zich op traditionele, Italiaanse wijze laat verzorgen door meesterbarbiers. In de verschillende producten komen elegantie van traditionele producten en behoeften van de moderne man terug. Hoge kwaliteit, gemakkelijk te gebruiken en een heerlijke geur zijn kernaspecten van deze lijn. Het traditionele doet ons denken aan de goede oude tijd waar onze padre ons liet zien hoe we een scheermes moesten gebruiken…

Het complete plaatje

De Barbiere lijn biedt de ultieme verzorging. Scheer- en afterschaveproducten en verzorgingsproducten voor het gezicht, de baard en het haar zien we terug. De verzorging die je nodig hebt in één lijn. Zoals we niet anders gewend zijn van dit merk zijn de producten gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Een glanzend zachte baard en een soepele en gezond ogende huid zijn het resultaat. Hierna vind je nog een opsomming van de verschillende producten.

  • Voor het (after)scheren

Met de verzorgende scheerolie werk je je snor, bakkebaarden en sik netjes af. De crème voor op de scheerkwast zorgt ervoor dat het mes soepel over de huid glijdt en voorkomt daarnaast irritaties. Daarnaast draagt de scheerschuim bij aan een nauwkeurig resultaat en beschermt het tegen roodheid na het scheren. De beschermende scheergel zorgt voor een zachte en frisse huid. Na het scheren zorgt de verfrissende aftershave voor verzorging, hydratatie en verlichting.

  • Voor de baard

Onze mooi gevormde baard heeft natuurlijk verzorging nodig. Baardshampoo verzorgt tot diep in de baard en kan makkelijk worden uitgespoeld. Het scheerserum van Acqua di Parma heeft daarnaast een voedend en ontwarrend effect. Met de modellerende scheercrème breng je je baard en snor tenslotte perfect in model.

  • Voor het gezicht

Voor het gezicht heeft Acqua di Parma een gezichtsmasker met klei die de huid weer strak en stralend maakt, een gezichtsscrub met puimsteen voor een zuiverende werking en een hydraterende gezichtscrème en oogcrème.

De strijd tegen Corona

Acqua di Parma lanceert sinds 1 april de #stayhome campagne waarbij de opbrengst van o.a. de Barbiere collectie (online verkoop) integraal gebruikt wordt voor instanties die zich inzetten in de strijd tegen de Covid-19-crisis. Draag je steentje bij!

Laat je verrassen door de Barbiere-collectie van Acqua di Parma, enjoy goodlife!

[divider]Footage[/divider]

Ontdek meer verzorgingsnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.