5-accessoires-die-iedere-man-niet-mag-missen
Pexels

5 accessoires die mannen niet mogen missen

Kleren maken de man luidt het gezegde. Daar zijn wij van de redactie het toch niet altijd helemaal mee eens. Accessoires maken nou eenmaal jouw outfit helemaal compleet. Wij lichten hieronder toe welke accessoires jouw outfit net dat tikkeltje extra kunnen geven.

[divider]Accessoires maken de man[/divider]

1. De tas

Wij mannen willen niet alleen een mooie tas, hij moet natuurlijk ook vaak praktisch zijn. Er moet bijvoorbeeld een laptop of notebook inpassen. Dit wil niet zeggen dat je niet kunt kiezen voor een tas die past bij jouw look! Je kunt bijvoorbeeld je donkere outfit aanvullen met een kleurrijke tas. Contrast moet er zijn toch? Onlangs spotten wij deze leuke Tommy Hilfiger tas bij Expresswear.nl herenkleding.

2. De zonnebril

Dit accessoire dragen wij mannen veelal alleen wanneer de zon schijnt. Een zonnebril is namelijk echt een praktische accessoire. Helaas kan een zonnebril jouw look ook helemaal verpesten wanneer hij bijvoorbeeld te groot is voor je hoofd, of juist te klein. Daarom adviseren wij je altijd eerst een zonnebril goed te passen, voordat je er een koopt! Tip: ga in gezelschap een zonnebril kopen, zelf zul je namelijk minder goed zien of hij je wel of niet staat wanneer je jezelf in spiegelbeeld ziet.

3. Hoofddeksels

Hoofddeksels zijn niet alleen enorm stylish, ze zijn ook ontzettend handig: in welk jaargetijde dan ook. In de winter houdt een muts namelijk jouw hoofd en oren lekker warm. En in de zomer kan een pet ervoor zorgen dat jij niet je ogen half dicht hoeft te knijpen wanneer de schijnt.

4. Horloge

Een horloge is toch wel het meest gedragen accessoire door de man. Bij mensgoodlife komen we namelijk graag op tijd (heb jij je klok inmiddels al verzet naar de zomertijd?)! Voornamelijk een groot horloge is ontzettend mannelijk. Daarnaast kun je een horloge vrijwel altijd dragen. Iets dat niet altijd bij een pet of muts kan, omdat het in sommige situaties als niet sociaal wenselijk gezien wordt.

5. (Happy) Socks!

We kunnen het inmiddels toch wel echt een accessoire noemen: de (happy) socks! Sokken in de leukste, gekste, grappigste printjes zijn tegenwoordig helemaal hip. Je kunt ze combineren met een donkere outfit of een kleurige outfit, het maakt niet uit. Zolang dat ze maar een leuk printje of patroontje hebben.

Voldoe jij aan onze accessoire top 5? Check, check, doe, doe, go, go, enjoy goodlife!

Meer lezen over mannenmode? Kijk dan snel verder op lifestyle platform mensgoodlife.