onmisbare-kleding-accessoires-voor-mannen
Trendhim

Onmisbare kleding accessoires voor mannen

De meeste mannen houden ervan om een mooi sieraad te dragen. Sieraden maken de man, zo luidt het gezegde toch? Sieraden zijn voor elke gelegenheid geschikt, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek en zeker ook voor op een doodnormale doordeweekse dag, Accessoires zoals een horloge, armband of een mooie riem worden dan ook vaak gedragen door moderne mannen. Naast deze accessoires en sieraden kun je door kleding accessoires je kleding verrijken op een unieke manier. Oftewel kleding accessoires zijn een aanvulling op de kleding die je draagt. Dat kleine detail kan jouw outfit namelijk helemaal compleet maken. Onlangs hebben wij de nieuwste boho collectie bij Trendhim ontdekt en daar zijn wij zeer van gecharmeerd! Kortom, zeker de moeite waard om verder te lezen.

De mannen accessoires van de nieuwste boho collectie zijn niet alleen geschikt voor speciale gelegenheden. Je kunt deze accessoires namelijk combineren bij iedere outfit. Het kan net die finishing touch geven aan jouw outfit. Trendhim wil met de boho collectie duidelijk maken dat mannen door middel van kleine kleding accessoires kunnen uitdrukken wie ze zijn. Maar wat kun je allemaal vinden in deze nieuwe collectie?

[divider]Vrolijke stropdassen, pochetten en vlinderdassen [/divider]

Stropdas, pochet en vlinderdas

De nieuwe accessoires van boho kenmerken zich door felle kleuren en vrolijke printjes. Houd jij van een beetje kleur in je leven? Dan is het zeker de moeite waard om deze collectie te bekijken. In de nieuwste collectie vind je veel vrolijke stropdassen, pochetten en vlinderdassen met gekleurde printjes. In de meeste producten vind je soms nog wel een vleugje Scandinavië terug, hier liggen namelijk de wortels van Trendhim. De nieuwste accessoires van boho zijn ideaal wanneer jij jouw outfit een ‘special effect’ wilt meegeven. Verder vind je op deze website zonnebrillen, tassen, armbanden en noem maar op.

[divider]Accentueer wie je bent![/divider]

Baardverzorging

Naast accessoires vind je bij Trendhim onder andere verschillende producten om jouw baard netjes mee te onderhouden. Met onder andere een kam, baardolie en wax kun je ervoor zorgen dat jouw baard er altijd piekfijn opstaat. Voor zowel zware baardgroei als minder zware baardgroei. Voor iedere man wat wils! Het hoofddoel is om mannen te inspireren om zichzelf uit te drukken in het dagelijks leven. Jezelf zijn is immers het belangrijkst, en hoe mooi is het als je je innerlijk kunt uitstralen naar de buitenwereld met behulp van mooie accessoires. Express yourself, enjoy goodlife!

[divider] Footage: Inspiration [/divider]

Wil jij meer lezen over mode? Lees dan verder op online lifestyle platform mensgoodlife!