zonnebril 2013
Micheal Bastian

Trendy heren zonnebrillen

Laat dit jaar een zonnebril niet missen, dit hoort nu eenmaal bij je outfit voor de komende zomer. Maar welke zonnebril wordt nu de grote hit van het jaar? Wij zochten de trendy heren zonnebrillen voor je uit.

Ronde heren zonnebrillen

De ronde zonnebrillen gaan weer helemaal terug komen. De afgelopen jaren kwamen verschillende artiesten voorzichtig met de trend. En dit wordt doorgezet. Je ziet ze dan ook overal, in Hollywood films en verschillende modeshows. Het is misschien wennen aan de ronde glazen, want dit staat niet iedereen even goed, maar hot is het zeker! Neem grote ronde glazen als je een wat breder gezicht hebt en ga voor smal als je een slanker gezicht hebt. Zo bescherm jij je ogen goed tegen de zon.

Gekleurde zonnebrillen

De gekleurde zonnebrillen worden ongetwijfeld een grote hit. Deze zie je al jaren in the picture bij diverse catwalks en bekende beroemdheden. Hoe donkerder de bril, hoe stoerder hij je staat en als je gewoon nog makkelijk je boek of magazine op het strand wilt kunnen lezen, kies je natuurlijk een lichtere fading.

Ga cool de zomer door met een stijlvolle zonnebril, be cool, enjoy goodlife!

Ontdek meer mannenmode op lifestyle nieuws mannen blog mensgoodlife.