zonnig-zomerverhaal-voor-mannen
Brandfield

Zonnig zomerverhaal voor mannen

De zon schijnt vroeg, de temperatuur is hoog en een heerlijke deep-house beat hoor je op de achtergrond. Opnieuw een prachtige ochtend om mee op te staan. Alleen dit keer vanuit eigen land in plaats van een luxe vakantieresort. De zomers in Nederland worden steeds warmer, waardoor je ook vakantie vanuit eigen huis kunt vieren.

[divider]Zonnig zomerverhaal voor mannen[/divider]

Geniet van een onvergetelijke zomer

De zomer die eind juni begon en tot eind september duurt is om van te genieten. Dankzij de oplopende temperaturen lijkt het net alsof je nog op de Costa Brava zit. Goed afkoelen na een paar uur zonnen doe je dan ook in één van de 700 zwembaden in Nederland. De weekenden zijn nog nooit zo lekker geweest. Zwemmen in het zwembad, barbecueën met vrienden in de tuin en daarna na borrelen in het centrum. Ik heb daar maar één woord voor: Onvergetelijk!

Bescherm je ogen tegen zonschade

Een zonnige zomer is er om van te genieten. Dit doe je natuurlijk het liefst het jaar erop ook weer. Daarom is het belangrijk dat jij je ogen beschermt tegen de zon. Ondanks dat de zon heerlijk aanvoelt, denken je ogen daar anders over. Langdurige blootstelling aan Uv-straling verhoogt het risico op cataract (staar) en maculadegeneratie. Schade die pas merkbaar is op latere leeftijd.

De WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) schat dat in 20% van de gevallen waarbij staar geconstateerd wordt, overmatige blootstelling aan Uv-straling de oorzaak is. Het excuus dat je een zonnebril niet nodig hebt omdat je nergens last van hebt is dus onzinnig. Hoewel je er nu misschien nog geen last van hebt, kan je hier later niet meer op terugkomen.

Net als de stijgende temperaturen, stijgt ook de zonkracht in Nederland. Met als gevolg dat het risico op oogklachten oploopt. Zeker in de zomermaanden tussen 12 uur en 15 uur. Wees daarom verstandig en bescherm je ogen tegen de zon.

Kies de zonnebril die bij je past

Natuurlijk ben jij een verstandige man die een echte zonnebril voor heren draagt. Je laat niets aan het toeval over en kiest daarom de zonnebril die bij jou past. Wat wij steeds meer zien dat de trend aan het worden is, zijn herenzonnebrillen met rondingen. Een stoere zonnebril die uitsluitend door mannen met lef gedragen wordt.

herenzonnebril ronde vormen

We nodigen je uit om deel te nemen aan de zonnebrillen sale van Brandfield. Altijd een scherp aanbod dat klaar staat om gedragen te worden. Protect your eyes and enjoy Goodlife!

Ontdek nog meer mode nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.