bij-welke-website-koop-jij-je-mooie-sieraden
bij-welke-website-koop-jij-je-mooie-sieraden

Bij welke website koop jij je mooie sieraden?

Accessoires en sieraden kunnen een outfit maken of breken. Sterker nog, een kledingstuk kan er door goed gebruik van sieraden de ene keer compleet anders uitzien dan de andere keer. Waar koop jij je mooiste horloges, armbanden of kettingen?

Waar vrouwen al eeuwen (bijna) vanzelfsprekend sieraden dragen, is dat voor mannen steeds minder. Gelukkig draagt ook de moderne man steeds vaker sieraden en kan een mooi horloge natuurlijk niet ontbreken in de accessoire-collectie. Welke trends voor mannen zien we op het moment terug in de winkel?

#1 Ga voor minimalisme

Less is more! Steeds vaker hoor je het minimalisme voorbij komen. Een huis minimalistisch inrichten is op zichzelf al een hele trend aan het worden, maar het minimalisme is ook zeker terug te zien bij de mannelijke accessoires. Een dunne, minimalistische ketting bijvoorbeeld. Dit is een ketting die je eigenlijk amper ziet, maar toch een bijzondere betekenis met zich mee kan dragen. Ook kunnen meerdere minimalistische accessoires makkelijk gecombineerd worden om samen een persoonlijke impact te geven.

#2 Net een beetje anders

Wat veel mannen vergeten is dat het best oké is om lekker out of the box te kleden. Zo kiezen we steeds vaker voor authentieke elementen. Een klassiek zakhorloge kan bijvoorbeeld je outfit helemaal pimpen. Je kan deze bijvoorbeeld vastmaken aan een gilet, of onder de kraag van een jasje. In één klap heb je zo een look met klassieke zelfverzekerdheid en volwassenheid. 

#3 Kralen met een betekenis

Een kralen armband of ketting is helemaal hip voor mannen. Veel accessoires met kralen zijn geïnspireerd door het Boeddhisme en zijn gemaakt van hout of natuurlijke stenen. Zo hebben veel kralen-armbanden bijvoorbeeld een diepere betekenis. Welke stenen passen bij jouw karakter of sterrenbeeld? Maak je outfit helemaal af met deze trend. Kies je favoriete materiaal of kleur en combineer ze speels.

Sieraden kopen anno 2020

Heeft jouw garderobe nog geen accessoires? Dan wordt het hoog tijd om passende sieraden toe te voegen in jouw collectie en een verbluffende indruk achter te laten bij de vrouwen.

Of het nu als kado voor jezelf of voor een ander is… Dit jaar kopen we onze sieraden natuurlijk heel modern; Online! Gelukkig zijn er genoeg sieraden webshops te vinden. Een online juwelier vinden waar “merk” sieraden te vinden zijn is dan ook zeker niet moeilijk. Op Trendjuwelier vind je verschillende accessoires voor hem en haar. Zo haal je meteen de nodige kerstkado’s in huis. Dat wordt shoppen!

Cubaanse sigaar, petje, zonnebril en horloge… check. Enjoy goodlife!

Ontdek meer mode voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.