het-is-tijd-voor-perfectie-in-een-horloge
MVMT

Het is tijd voor perfectie in een horloge

De horloge industrie is in onze huidige samenleving continu ondergedompeld in gedachten van futuristisch denken en het upgraden van de gadgets met de opvallendste functies en bedieningsgemakken. Of je het nu hebt over automatische horloges, smartwatches of de modellen met enorm veel bling bling, de industrie doet er alles aan om het beste te bieden voor de massa aan horloge-consumenten. Voor de traditionele polshorloge betekent dat dat innovatie en betrouwbaarheid voorop staan bij het produceren van deze items.

Het mannelijke sieraad

Het dragen van een horloge wordt door veel mannen gezien als het dragen van een trend en het uitstralen van een bepaald karakter. Zo zijn horloges een van de weinige mannelijke sieraden die elke dag gedragen worden. Een sollicitatie, date of etentje met vrienden? Een horloge is niet alleen erg functioneel, maar geeft ook de finishing touch aan jouw outfit. Bovendien zijn ze tijdloos en heb je jaren plezier van dit functionele item.

The MVMT watch

Horloges en luxe worden vaak samen genomen. Zo wordt het spenderen van enorme hoeveelheden geld aan je nieuwe sieraad dan ook vaak erg aantrekkelijk. Maar wat als u deze verfijning ook op uw pols kunt dragen voor een betaalbare prijs, zonder afbreuk te doen aan het luxe aspect? Klinkt aantrekkelijk toch? Het team achter MVMT watches geloven dat een trendy, betrouwbare horloge helemaal geen fortuin hoeft te kosten.

Met deze gedachten stopten twee vrienden, Jake en Kramer, in 2013 met hun opleiding om hierin de volgende stap te zetten. Hun droom was om de wereld te verbluffen met het introduceren van hun strak vormgegeven horloge. De MVMT-horloges sloegen in als een bom en telt vandaag de dag al bijna twee miljoen dragers over de hele wereld. Zo creëren zij met hun “movement” horloges een nieuwe frisse beweging in de horlogewereld.

In alle MVMT modellen vind je het een minimalistische stijl met een stoer design. Zo draag je hem gemakkelijk elke dag naar zowel casual als professionele gelegenheden. Toch graag nog wat extra karakter aan je horloge toevoegen? Combineer dan je favoriete item met verschillende mix & match polsbandjes. Met de items van MVMT maak jij gebruik van innovatief uurwerk gemaakt van slijtvaste en waterdichte materialen. Zo ga jij voor jouw unieke stijl. Ze zijn nu gemakkelijk te bestellen via Brandfield. Ga jij voor minimalistisch en modieus?

Lees meer mode en horloge nieuws voor mannen op het lifestyle platform mensgoodlife!