COS: het chique broertje van H&M

Het Zweedse merk H&M staat al jaren bekend als modegigant in de branche voor betaalbare mode. Het merk is populair onder zowel fashionistas, die nog even snel het laatste item moeten scoren om hun nieuwe outfit de perfecte finishing touch te geven, als de casual shopper die voor een betaalbare prijs een nieuwe outfit wil vinden. Minder bekend is het chique broertje van H&M genaamd COS dat onderdeel is van de H&M Group. Dit is de Zweedse holding waaronder naast H&M nog een vijftal andere merken vallen. Het gaat om de merken: Cheap Monday, Monki, Weekday, & Other Stories en tenslotte het merk COS.

Maak kennis met COS

Voor velen zal het merk COS vreemd in de oren klinken. De afkorting COS staat voor ‘Collection of Style’, en style heeft het merk inderdaad in overvloed! De winkels van het merk COS zijn een ware walhalla voor de modebewuste man die het verschil tussen trend en style kent. Waar het merk H&M trends achterna jaagt die even snel komen als ze weer gaan. Resulterend in een lagere kwaliteit en minder nadruk op presentatie. Wordt onder het merk COS gekozen voor tijdloze stijl. Dit is terug te zien aan de prachtige minimalistische inrichting van de COS winkels die ervoor zorgt dat men zich in een boetiek waant van upscale designers uit het rijtje Jil Sander, Marni, Raf Simons en Dries Van Noten. Ook de collectie van het merk liegt er niet om. In tegenstelling tot de collectie van het merk H&M die soms nogal schreeuwerig kan overkomen. Kiest ze voor een meer ingetogen, minimalistische collectie die pure elegantie uitstraalt. De collectie is onmiskenbaar geïnspireerd door designer fashion. De items zullen liefhebbers van designer fashion die runways op de voet volgen doen watertanden.

COS maakt designer fashion toegankelijk

COS komt weliswaar uit hetzelfde nest als H&M maar daar houdt de vergelijking ook op. Het unieke aan COS is dat het designer fashion toegankelijk maakt. Want laten we eerlijk zijn. Kledingsstukken met een prijskaartje van tussen de 500 en 1000 euro zijn niet voor iedereen weggelegd. Behalve aan het prijskaartje dat zelden boven 150 euro zal komen. Valt aan niets te merken dat het hier in feite om het kleine broertje van de H&M gaat. En niet een upscale designer boetiek. Wij van mensgoodlife menen dat dit goede reden is voor een klein vreugdedansje voor de fashionistas onder ons.

Amsterdam
Dam 1, 1012 JS

Amsterdam
Hartenstraat 23, 1016 CA

Amsterdam
Leidsestraat 20-22, 1017 PA

Den Haag
Venestraat 17-19, 2511 AR

Rotterdam
Karel Doormanstraat 278, 3012 GP

Check de website van COS, promo en beleef de feeling van dit stijlvolle modemerk. Enjoy Goodlife.