Blauwe overhemden maken de man
Pixabay

Blauwe overhemden maken de man

Wees een heer en kleed je hoffelijk en onthoud: blauwe overhemden maken de man. Als geen ander weet jij de dame tegenover je in te palmen tijdens je eerste date met haar. Ook weet je een verpletterende indruk achter te laten tijdens je sollicitatiegesprek. Dit doe je als geen ander omdat jij weet wat een blauw overhemd met je omgeving kan doen.

[divider]Blauwe overhemden maken de man[/divider]

Blauwe overhemden maken de man

Ondanks dat wetenschappelijk bewijs nog ontbreekt durven wij onze handen in vuur te steken dat blauw de kleur van het succes is. De kleur blauw staat voor zekerheid en betrouwbaarheid en heeft een gewetensfunctie. Een wit hemd is weer erg hip en casual, ideaal voor de charmeur maar geloof me je date trapt daar niet meer in. Je wilt een verpletterende indruk achterlaten en dat doe je door iets zakelijker over te komen. Je wilt samenwerken aan iets nieuws, vriendelijk ogen en jezelf openstellen. Kies ook niet voor een al te donkerblauw hemd, dat kan weer afstandelijk overkomen. Vermijd hoe dan ook grijs en zwart, die bewaar je maar voor een bruiloft of begrafenis. Kortom, een blauw overhemd maakt de man.

Business style blauw overhemd

Je staat op de skyline van New York te genieten van een adembenemend uitzicht. Niet veel later loop je door Central Park heen waar een explosie van kleuren te zien is tegen de grauwe betonnen skyline. Je hebt je zakelijke outfit nog aan, een lichtblauw overhemd van katoen met flitsende schoenen daaronder. De deal die je wilde closen is inmiddels achter de rug. Het is tijd voor ontspanning. Snel kleed jij je om, een business blauw slim fit stretchoverhemd ligt al klaar om aangetrokken te worden. Je bent klaar om met je date naar de club te gaan.

Casual blauw overhemd

De dag erop kom je bij van een onvergetelijke avond. Je haalde letterlijk alles uit de kast, namelijk je blauwe overhemd. Vandaag ga je voor stoer, casual en cool. Je wilt lekker even genieten van de Big Apple met een lange wandeling door Battery Park. Speciaal voor je date doe jij een zacht flanellen overhemd aan. Dit keer een lichtblauw getint overhemd. Kreukvrij en nonchalant zodat jij ook na de lunch nog een glad overhemd hebt. Je loopt even verder om een hotdog te scoren, maar morst per ongeluk op je nieuwe hemd. Shit wat nu? Geen probleem, je hebt nog net één laatste hemd in je koffer zitten. Dit keer een stoer spijkerblauw hemd. Ideaal om je business trip af te sluiten en je te verheugen naar een volgende keer.

Een blauw overhemd van Esprit ligt klaar om ontdekt te worden, enjoy Goodlife!

[divider]Footage: Esprit[/divider]

Blauwe overhemden maken de man

Lees meer mode nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.