SassoNero: Exclusieve handgemaakte herenoverhemd
SassoNero: Exclusieve handgemaakte herenoverhemd

SassoNero: Exclusieve handgemaakte herenoverhemden

Terug naar de basis, achter een naaimachine en ver weg van de massaproductie. SassoNero’s exclusieve en handgemaakte herenoverhemden brengen duurzaamheid terug in haar kleding door ambachtelijk werk.

Must Have herenoverhemden

Een mooi overhemd is onmisbaar in de kledingkast van elke man. Het is inmiddels een fashion item. Je draagt het naar je werk met een nette broek of naar een feestje met een hippe jeans en omgeslagen mouwen. De vakmensen bij SassoNero werken met passie aan nieuwe collecties. Kleine oplages bestaande uit hoge kwaliteit stoffen uit Toscane (Italië), zorgen voor een nieuwe beleving. De slimfit pasvorm zorgt daarbij voor een nog stralender gevoel.

Italiaanse kwaliteit

Exclusiviteit wordt vormgegeven door de subtiele stiksels aan de voorzijde, slimfit en vervaardigd van 100% Egyptisch 2-laags katoen, volledig handgemaakt in Italië. Optimale duurzaamheid en zacht draagcomfort wordt geproduceerd in zeer beperkte oplage. Ben je benieuwd naar de exclusieve stoffen en kleuren van SassoNero? Bestel dan snel jouw SassoNero stoffenkaart en ontvang deze gratis thuis

SassoNero – WINACTIE

Wil jij deze exclusieve overhemden van Egyptisch katoen zelf beleven? Doe dan mee met de winactie! Wij geven 2 exclusieve handgemaakte herenoverhemden weg van SassoNero t.w.v. 119,- per stuk.

Volg de volgende simpele stappen om kans te maken:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Share de winactie
  3. Bedenk hoe jij dit fashion item ga combineren naar je werk of feestje.

Deze herenoverhemden actie is afgelopen.

Check meer stijlhelden tips over mode voor mannen platform mensgoodlife.