strijk-nooit-meer-je-hemd-met-michaelis
HemdVoorHem.nl

Strijk nooit meer je hemd met Michaelis

Zie er altijd fresh uit en strijk nooit meer je hemd met Michaelis, het overhemd van 100% katoen in een strijkvrije kwaliteit. Na het wassen van je kleding hoef je dus nooit meer je overhemd te strijken. Ideaal toch? Ontdek snel waarom ook jij een Michaelis overhemd wilt.

[divider]Strijk nooit meer je hemd met Michaelis[/divider]

Als hardwerkende man heb je het altijd druk, je werkt full time, hebt een hoop vrienden en familie, een leuke partner, je houdt van sporten en hebt ook nog eens een hoop leuke hobby’s. Maar naast als die leuke bezigheden, die veel tijd van je vergen, moet je ook nog eens denken aan het huishouden. Je partner ruimt immers niet alles voor je op. De was aanzetten en ophangen, dat gaat nog wel. Maar het strijken van je kleding, daar houd jij niet van. Je wilt er wel netjes uitzien op je werk, maar hebt de energie niet om elk hemd netjes te strijken. Ongestreken naar je werk gaan, dat doe je niet. Daarom zoek je naar een oplossing.

Strijk nooit meer je hemd met Michaelis

Hier is de oplossing: Strijk nooit meer je hemd met Michaelis. Een prachtig overhemd met een Italiaanse uitstraling. Getailleerd en dus helemaal op maat gemaakt. Deze maatwerk overhemden zijn dankzij hun Slim Fit pasvorm en mooie afwerking altijd een perfecte match. Elk hemd is net iets anders, kies daarom zorgvuldig. Michaelis heeft in tegenstelling tot de meeste andere merken per boordmaat een andere pasvorm.

Eerder vond je deze overhemden al bij de V&D, maar sinds dit bedrijf is omgevallen kan je ze niet meer zo makkelijk vinden. Gelukkig biedt HemdVoorHem.nl ze nog aan, daar vind je een uitgebreid aanbod aan Michaelis overhemden. Het familiebedrijf Michaelis is in 1934 opgericht door Heinz Michaelis, een kleermaker met een visie. Hij vond dat de maatwerk kleding die aangeboden werd door kleermakers ook te koop moest zijn voor de gewone man.

Kies snel jouw strijkvrije Michaelis overhemden and enjoy Goodlife!

michaelis-overhemden

Lees meer mode nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.nl.