veilig-en-hip-klussen-met-stijlvolle-schoenen
Engelbert Strauss & Fancycrave

Veilig en hip klussen met stijlvolle schoenen

De dag is weer bijna om, je hebt hard gewerkt maar je voeten zijn niet moe te krijgen want jij draagt veilige schoenen die hip zijn. Wie zegt dat schoenen puur functioneel moeten zijn heeft het helemaal mis. Ook als klussende man wil jij veilig en hip klussen met stijlvolle schoenen en dat kan gewoon. Vanaf nu zet jij dus helemaal in stijl die keuken erin.

[divider]Veilig en hip klussen met stijlvolle schoenen[/divider]

Je voeten zijn niet moe te krijgen

Klussen kost energie, je sjouwt veel, je knieën krijgen het zwaar te verduren en je voeten vaak ook wanneer je in benaderde posities de klus probeert te klaren. Die extra groep voor die Quooker van je vriendin moet echt voor het weekend erin. Punt is alleen dat je dezelfde avond nog een biertje wilt doen met je vrienden en geen zin hebt om je weer helemaal om te moeten kleden. Stop, ik haal dit probleem gelijk voor je weg. Dat hoeft dus niet meer. Klussen in stijl doe je gewoon met de kleding die aan hebt. Veilig, functioneel en bovenal in stijl.

Stijlvol klussen met veilige schoenen

Een plank of stuk ijzer op je tenen krijgen tijdens het sjouwen van die boiler wil je hoe dan ook voorkomen. Dat doe je dan ook met aluminium neuzen, aangenaam licht en vormgegeven in een sportieve sneaker-look. Je zou ze bijna naast je Vans kunnen zetten, alleen zijn deze nog eens veilig ook. Een mesh-voering die ademt, geen zweetdruppel te ontdekken. Platvoeten waarmee je muziek kan maken? No problem, zelfs Donald Duck weet zijn steunzolen erin te zetten. Antislip, rubber-zool, SRA normen, antistatisch, brandstof- en hittebestendig tot 180 graden en het weegt maar een halve kilo. Rara wat is het? Jawel, het zijn de zwarte veiligheidsschoenen Engelbert-strauss waarop jij altijd al hebt zitten wachten.

De klus is zo geklaard

Nog voor je het door hebt is de Quoocker aangesloten. Je vriendin geniet van een heerlijk theetje gemaakt met kokend water terwijl je vrienden op je wachten met een (brrr) ijskoud (-20) biertje. Zoals ze bij de Gamma wel eens zeggen, ga ma!… Naja je snapt het. De klus is geklaard, je hoeft je niet om te kleden en je bent alweer onderweg naar het koude bier. Klus met veilige schoenen van Engelbert Strauss erop los, enjoy Goodlife!

[divider]Footage[/divider]

veilige-schoenen-engelbert-strauss

Lees meer mode nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.