Dont-stop-grinding
Dont-stop-grinding

Be Phenomenal or Be Forgotten

Als je nog nooit gehoord hebt van Eric Thomas – ook bekend als ‘ET the Hip Hop Preacher’ – moet je echt snel kennismaken met deze meest energieke speaker ter wereld. Zijn boodschap ‘be phenomenal or be forgotten’ gaat je aan het denken zetten.

Eric deelt zijn geheimen tot succes in een gepassioneerde en energieke toespraak voor mensen over de hele wereld. Centraal in zijn boodschap staat het proces. ‘Wanneer jij net zo graag succes wil behalen als dat je ademt, zul je succesvol zijn’. Eric wordt vaak ingezet bij professionele sportteams in de NBA, NFL en MLB, om topsporters te helpen, inspireren, motiveren en activeren beter te presenteren en dat op het allerhoogste niveau. Ook houdt hij sessies bij diverse universiteiten, scholen en bedrijven met dezelfde missie in het achterhoofd.

Don’t stop grinding

Stop niet met ‘grinding’. Dit betekent: blijf hard werken, altijd hustlen, bezig zijn met inkomsten genereren en op dit moment het uiterste uit je leven te halen. Nee doe dit niet pas over 5 of 10 jaar. Nee nu is het moment!

Eric is opgegroeid in Detroit en was een high school drop-out. Nadat hij flinke ruzie kreeg met zijn moeder en stiefvader, verliet hij zijn huis en ging hij op de koude straten van Detroit zwerven. De ergste periode uit zijn leven bestond uit stelen, slapen in verlaten gebouwen en eten uit vuilnisbakken. Maar hieruit heeft hij uiteindelijk ook zijn grootste kracht gehaald. Op 17-jarige leeftijd ontmoette Eric een pastoor die hem inspireerde om terug te gaan naar school om zijn examens te halen en naar de universiteit te gaan. Het realiseren en accepteren van de harde realiteit van het leven op de straat, was de motivatie om anderen te confronteren met een soortgelijke strijd in hun leven.

Raak geïnspireerd

Wordt geprikkeld en krijg kippenvel van zijn speech. Check de video en volg jouw droom!

Volg deze man op Instagram en check meer inspirerende artikelen op mensgoodlife.